<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

家陣好灰,我想知大家幾多分...: c  l" x: e) k  `& |/ [9 z/ l8 N8 f. c
本人得9分,
8 w  Y+ r! ^2 M- l我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!! ~9 K8 b2 o% K
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
' K. f) ~5 P2 l/ o) @7 G你不如去多幾間學校搵好過啦!
* Q9 S% Q; H- P: y% e如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:
9 g) a6 t* A+ P. \# }8 x家陣好灰,我想知大家幾多分...
% ~7 J$ W7 A& M  l6 A本人得9分,1 u& B$ q: _; p9 |; w
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
! a) O$ b5 e/ l% s- N依家係咁現實
3 r9 S% ?7 y% n# z1 [如果問心你真係有努力既話6 G# d" ?( x0 F% m. K
就唔應該咁灰 要對得住自己
5 J% j/ ]9 M  k* e至於搵學校方面7 J# A" C0 a& q2 _% w
有冇考慮過重讀
1 V) h% p; l# _6 r) t! n. E5 H下年考多次
& N9 {' r. L( F/ ]7 `$ \: ]5 J因為9分都係一個幾懢介既分因數  G0 V$ B. G' p1 L
搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:  u& B/ y( _" |8 V7 p' ^3 d$ E5 W, W% H
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!9 p8 t: g' z6 G7 U  ]4 V0 v
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!7 ^4 z: g9 g& _' b" A
你不如去多幾間學校搵好過啦!
8 Y  J5 h7 ?9 r如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
8 d& M) X0 ]3 O) a/ {) A
9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收+ E' s! g+ C% W$ P$ T+ t: p2 Z
你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間: b0 `" n, y) R- x7 k, `
) S6 M+ K+ \  f. G( R4 `
但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:
% U. K' t% z- ~0 C家陣好灰,我想知大家幾多分...% a/ U6 v9 e9 D. M3 k
本人得9分,
4 o7 C1 i* i6 z& [" l9 j" E/ }我見十幾分都搵唔倒學校,,,
, n, X4 |" E0 O- ?# c. }& K2 j

( V- f) z( s& k2 D) z咪係lo......) i2 R4 n9 Z- E& D
唔駛咁灰心.......& l. u  q. B! p: ^6 V
; M. }/ u8 C( s. \3 B  s5 }
我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)
( p9 @$ o7 Y. ^. b. U' R- [2 `暫時未搵到學校
# Z8 F3 V3 R5 |% F) H+ w8 D$ s我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d
" c, {# ^: D' A! p( y( O. x考得差都唔緊要,,
( w+ p% S$ \  k& h" J最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核)
( J- P( e! r, E2 \# v依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma & J' [% D& Z6 x- I% U% U
3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)1 w0 l% a- j4 ]9 s: d
it is a easily way to study in Uni
7 q) H) J: {# d: Ki am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ...
( W. |! t2 {4 L+ \# o4 A$ hcheer up guys
( N" L1 i. [" }, J5 X: \# e( |9 q, @2 b8 u
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:
: z' ]& D) B' R2 B# q/ {9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
0 \! L9 k$ k2 a: F毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:
* O" `- M8 @- d; q- f0 i
: J0 h9 G' T* G- B% v毅進畢業=5分?
* T- g/ U$ s3 F% X: A1 C4 h7 C! f' z* L
3 ~, ~  |' ~: |9 s2 t好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。