<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

家陣好灰,我想知大家幾多分...
+ g- K; P2 Q) q* I本人得9分,
4 `" F5 @* S7 W: r" s1 S8 S我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!! D7 ^8 d* P8 q: t$ v0 w* U
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
% o$ i8 C/ d2 z; C你不如去多幾間學校搵好過啦!
6 R% b5 B" P, d如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:
& ~; E7 G0 c1 d& z* w; b家陣好灰,我想知大家幾多分...
& o2 L9 [: e* Q- w7 g  L2 @8 ]本人得9分,: L0 O% ~& l8 a6 v
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
% W) e3 n) i2 y' x0 P
依家係咁現實
% \' f& b9 ?! P+ E9 O/ [' L如果問心你真係有努力既話
5 h# A2 x9 T; w$ `+ o就唔應該咁灰 要對得住自己
9 ~6 Y1 D& a) ?: L. V至於搵學校方面7 P, i6 s+ l5 R7 d& T. X: z
有冇考慮過重讀( Q; m. a, e) O+ w. a3 F6 E$ I
下年考多次
0 z0 @+ x* F/ w9 X8 [因為9分都係一個幾懢介既分因數- i$ f! R# D7 z
搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:
1 M) r; C( s4 Z' p) M唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
- }) N2 n. g- ~有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
  B- D6 D+ v+ t/ o- p2 s你不如去多幾間學校搵好過啦!
3 `3 k# P* Q! r3 J如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
  j( l9 }2 q% D/ C, I) d/ J
9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收0 o0 a& ]! ~, ]8 O, l
你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間- ]6 s, [& Q' I& N; @% G
, l( `2 I( V8 J) F7 Q' Y5 u/ U( h
但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:5 U6 s, y( Y8 |& T
家陣好灰,我想知大家幾多分...+ i0 s) O, e% w" A
本人得9分,
' T* E; [) v$ {. A9 K我見十幾分都搵唔倒學校,,,
+ G! K! p6 T( z) z! j: o/ C7 k, _. d& {% n8 G; A, w# e9 ~( [
咪係lo......
$ y1 B! x0 |' C! ~" v唔駛咁灰心.......
$ {) N: p4 e( b" O* c6 T. E% f& J. z+ d% L/ z
我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)
. @% H* O4 C( Y* Q8 L1 F8 y暫時未搵到學校
% l1 Y' c* y& T1 r" Y7 i0 _- l7 M  A1 y/ u我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d
$ o  Z0 k3 ?4 W% a+ Q考得差都唔緊要,,$ P+ ?9 g+ M4 [/ N9 h6 q3 F
最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核)& P! ]) c  F0 ]: e$ F% Z+ |2 R
依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma % \4 m. Z- X1 Q3 |) ?3 M8 A+ y
3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)
# O& L3 ]6 h! g* pit is a easily way to study in Uni - M9 j( p5 p, x: D
i am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ...
7 L* q4 B& u: i, S8 V/ E, R: ocheer up guys
" A( R# z+ U& b" I1 ?" c" x/ r: R5 T
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:
6 Z' Y( R9 p! g9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
$ [1 u3 P4 v9 h- d6 T8 P毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:
. s5 F; J' |: N% t2 ~6 k5 t+ |( n. _! B3 {+ T
毅進畢業=5分?
( _1 r& G+ S5 S& V
- E7 x1 {/ D8 z0 J- y! J  m
好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。