<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???
  b% ^6 c- @& {$ n  A6 x+ W$ a( s
  N/ ^2 Q$ }4 T4 k, o% y1 R第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????
# b9 C' Q% O8 ?9 g0 p9 j/ I; R$ s6 q5 z, a: b
唔該大家
9 U; E# i1 @( b( a* K) j/ Y) y& e; Z7 a2 i" P1 h( Z; G! u1 U
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:, }' m& Z, E1 b: ]# `
第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
3 b6 ~# f+ X2 q* r$ }0 b你細佬! 
$ E! K( W( |9 w% ]& ~8 ~& w1 r' @下面& Q" u5 U' ?# |' Q
http://www.beacon.com.hk/

5 o' n1 }' i% ^
, c4 d3 d2 g# |& I1 }/ p9 ]9 U           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:
( o# V" I: E$ X# H5 X3 O( ?1 u  \) I! C0 N9 }
你細佬! :na...
3 B6 B! X  Z+ M0 z% X0 d% }. B  P0 s# F& z0 a6 C

" t' W6 ]5 z& N4 x% Odown 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:" k+ t# t1 s+ J/ b; T" ]
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
- C. G0 r( u3 [4 ]5 z
你咁問得,應該都唔多似係小朋友!
7 f6 l6 u+ o2 T! khttp://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk# w% r* [3 i  h; k
上面 明愛可以幫到你!

/ I- P  P! t8 j; M* y, b% g5 d+ {" ]) p+ D
           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
2 }; s' s5 D& X4 {咁我呢~!~~~你未解決ar~~
/ d  v+ r! }6 Z" q
妒魔呀!你又唔講文定理!
0 b. Q" h% D* [# m我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:
$ I2 J3 r6 [/ T0 F' M6 v2 J2 n( P7 x. ^8 N4 J
妒魔呀!你又唔講文定理!. d" t# J- t7 t( F3 b
我點幫你呀?
! m/ B2 y2 z: B6 Y1 ~) E: T8 k

G3 S0 T- A" j/ Z神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx0 o, g$ ^! ~7 n. T4 w" j# w

D/ k- P9 z2 e0 Z7 A! l9 _我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
9 h* M; x3 H( k* p0 f  x' H+ y  V/ h) {: t

8 g9 ~3 a5 n! l* M2 l神兄........我今年20.......而家...
* e/ l1 I0 [, U2 e, F

$ @. ?' `& H5 Z& B. S  t各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
6 J/ ]/ T) s* z; w8 S3 H
0 Y2 Z) P% B' H: q% L$ P. ]. B  T$ A0 [, V
神兄........我今年20.......而家...
2 C" X% ^* y3 ]+ O: l" |: m
之前中英都合格
4 g) s$ F" t4 X  w0 c" y; J$ }1 r讀夜校20歲黎講都好後生姐。& \* j2 y8 J) C& ?
我都要知你讀咩科先得嫁?
! K7 W8 N3 n3 e: a而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!
+ U9 D0 K  v# r5 a. j2 ]5 C
" A" P' m3 v0 G) C) o. b7 f: y對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。
; m0 x7 l) g7 g  p$ v
$ {* c. A7 M# _4 G3 _6 S" c希望有其它在學會員幫到你啦!) b7 @% p3 p0 T  u" Z4 X- }4 X+ X
不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂. t7 I5 W4 ]* H8 l
o岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:
. [  k: l9 s  L* @( V  o" E! ]6 ~  S5 G
之前中英都合格2 A( b6 q" K* ]  I
讀夜校2...
- A9 x( m0 {" f' F$ Y( e3 b4 a
2 k+ o8 t: o/ f+ |7 [0 Q8 ~6 a' e& z我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學
% j2 B% `; e8 J% h: ?/ C  \5 t( ^( b% V& u* R
我係7F學生& h4 [# T% s' L! ^( U
, J1 }  R6 y0 G0 m/ Y0 q
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。