<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???9 B, \- X! e+ h" a9 s2 u) [3 t$ q: E
/ ~; E% g0 p& R' c" B9 D" t- N: M- J
第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????) w! |( l" W  J, v% i0 n
; T; S' |1 x5 }6 F
唔該大家
, p# r* @5 }- n8 S# ?% O# M: p5 g/ z0 J% y) v
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:
+ a/ E" [* U/ v# V/ r+ z  x" y+ i( a. |第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
0 e! G8 N8 N, l/ u6 O" c
你細佬! 
# s( O8 Y) V8 i下面9 H5 ~' |8 U# I1 O& ~* G* v
http://www.beacon.com.hk/

' Z( Z+ }" i7 p& \) ?: N7 G) ~
" C- N/ e; W" r1 |- Z1 G+ G           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:7 V1 q' L) e! I/ r

, n3 ?) m  s% x* M2 _你細佬! :na...
; Z' O; X, U' z- s5 @. u

, G- Y5 N, |& Z: S" q
) A& i. M( Y4 bdown 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
: U* r6 b$ D; o! e1 [4 I2 P咁我呢~!~~~你未解決ar~~
/ w' ?2 s/ s+ ?& ^! n4 E你咁問得,應該都唔多似係小朋友!6 f2 h5 _7 ], U" M+ }0 u" v( a: ]
http://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk) r; O. w, H. L) V* F1 d
上面 明愛可以幫到你!

. W0 M9 `: ]- G: e* H6 y2 g) x
           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:, R; _& L3 M: T2 l4 M
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
# I2 p* I) h. c" k" C- {; A
妒魔呀!你又唔講文定理!
/ J% [' r; v2 N2 r7 w. a0 p我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:
& ^. c2 S. ?) Z- q8 V
+ |0 |/ U& [& g- q妒魔呀!你又唔講文定理!
3 t3 G4 y6 X, T( |4 [. N我點幫你呀?
' j" }' S) }# v( q& b, k( I
2 i+ c! h8 F4 x: X* ~+ j神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx! i4 @* d! d2 j$ L# o' X/ q* o

9 |- V/ ]- X% K% V) D( o我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:# k2 K4 V9 ~9 s0 Q1 I

2 k0 j7 E/ [- O- Q* @* h
, G6 e1 N1 B5 e! S神兄........我今年20.......而家...
; z2 s2 J: u! `. O' ?1 \" D1 x& I9 ^" D/ K( O( E+ ^
各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:% n3 ]* l1 k1 i, x$ V
9 ^1 u0 U8 H, R4 M- ^

' [8 f9 R; P1 B& b神兄........我今年20.......而家...
$ c! O' N, u3 G+ P$ I之前中英都合格
) a4 ?  o- F$ t  `; P讀夜校20歲黎講都好後生姐。5 f; F2 H- I. k% s8 K
我都要知你讀咩科先得嫁?! f8 F$ h2 p  b% ]; t
而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!
% `5 C6 W% ~0 t+ @. Y' Z7 e! L
8 q8 u$ f9 Q  M' X& a對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。# I4 `* S4 _! u7 o
8 t6 E4 R* ^2 k7 P
希望有其它在學會員幫到你啦!
+ E4 z; _" D# Y% M/ {( h+ \不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂
0 S. j7 a4 G6 B  No岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:1 g4 t3 ]) p' J! P, O% y' {% N

2 T- A1 W8 b. n3 }% P之前中英都合格
) v8 R' \( x. H0 a) k# S讀夜校2...
! S" A! {8 d* w& e  `7 s5 o! u: g0 {4 w1 m
我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學
+ K% Q2 C$ K" ]
! ^- S% |) _2 \我係7F學生( N  l; J: j# j2 B, h

/ H7 C' f5 z: k/ T- x) M[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。