<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:$ h- j) [% t2 w. X
我覺得太細個
9 R) A  l  Z- K+ q! d+ I8 ~
+ a' ]( f6 |9 ~1 i
你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:
  e, {' `" j  p* t+ N# q/ b  c& C' P8 F0 M, @; K: [) M8 _8 A7 i

, I: p; |8 M0 m# @你講乜野呀?唔明
" T5 B0 Z$ R/ N; K) I$ i3 ~我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
4 R; {/ O+ s" z2 M- f% f) L0 [根本就唔係一個正常o既環境下成長6 [& D5 v* J$ g5 }) k- y3 I5 [
佢同同齡o既小朋友有分別,* d+ t  S0 \- y+ _, G
人人都係小學,中學,佢就大學
5 i: M& ]; H6 K' H! o5 h可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑8 S1 y% {" ?$ ^! U+ @6 s
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁% i4 _/ A* K* l
佢就會更加自卑,2 c1 ^  N4 @8 E) w
而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年
: |3 Y3 A$ u( G9 @所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,
0 B2 T# G; O8 A4 i太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!
) d2 z9 l4 I: \/ S1 u' C/ m
  E& _, h" [- ?; W仲有,e個post應該貼係吹水區岩d
+ x9 L0 L! U0 Z  S# ^" Q' v3 b0 Q- e6 \; w; D2 ]. w
[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:# Y$ }3 V% N% t5 x+ R
+ [5 E9 B* |8 a' `% N' y4 ?( j

% T( A9 n3 |+ k) q你講乜野呀?唔明
5 K( o, B4 s5 T6 z8 N  k1 ^$ V
/ ^7 I2 k" A) w$ V- I3 ]
smae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
# Q$ c9 D+ a/ s% m7 Z( v" R% w我覺得佢會小左份童真
: d; p% E  @) D! {( i/ o- T& K係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者
+ a! K; \- v8 a4 b' [0 W
2 |4 x; d8 u  x; \你話佢條路唔正常
# _8 [& |( q6 J9 ]0 n7 ~
9 \, \4 f- v, J: v: L1 q但係我想講
. E4 p  F+ w" u7 M2 C* j1 y0 {$ |5 m- q, j
佢天生已經係唔正常4 n2 e9 R4 W. `, o/ Z* T' Q( A
( Z9 q! j* m8 o8 q
[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。