<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......
返回列表 回復 發帖

喂......

我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得+ u- ^$ A  c3 s2 T( w5 \
你地第100貼果陣係咩貼呀?

1024 x 768 PIXEL下載

你有100分先出個POST興祝啦  U. I' ~6 z7 }; o  b# @
100分個POST我就記得
我平時都係睇既多..回覆次數都比較少..
' p: Q5 U4 i; ^6 F2 Y6 _( t1 \2 \  X而且甚少會開post.../ ?3 X! w1 T9 @( V8 W
睇來我都係有排先有100分...+ d( J) J( B4 X+ ~. w% w
不過..我唔會拎分而係咁開post..
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 15:44:
; [6 A; H$ p" O4 Y" ?; h9 ]我平時都係睇既多..回覆次數都比較少../ P0 L. |+ y, T- E
而且甚少會開post...
+ Y) `2 s# [% b# H" A% G睇來我都係有排先有100分...
* i' h! I7 k* B2 ]' {) b8 c# N7 J不過..我唔會拎分而係咁開post..
* u! U) ]; Z6 W. B" ^
我都只係出過26個POST
, S% ^$ `" B; K' O+ F+ ]. X唔出POST冇問題,但係唔回POST真係好難會有積分喎,如果唔夠積分又好難睇得到D正POST正相喎,朋友你話係唔係
Originally posted by YoUmEhEsHeIt at 2007-9-4 15:38:
5 j  f- c, T  a: K4 C, a$ I- g* q我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得
# e) _; j6 B8 }1 c, b你地第100貼果陣係咩貼呀?
8 a& d$ x" V" M5 q, m2 T* L: W! ]& M

( ^& A/ c) O  q! o咁都得.............
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 03:58 PM:# W" w/ O1 N+ \/ j" Q
/ F; ^  X& {/ e4 p6 y* K; P9 e
我都只係出過26個POST:...
& h$ l, G% z& p2 R8 v

8 h* Y3 z# l: Q: y
1 h; S/ p  S' ?( z我明白..所以我都會開始回下post.../ m2 j: K2 w9 G0 O; I
不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)
0 r' O2 k/ g7 n# b0 M# q2 K請唔好介意..
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-4 16:08:
  R2 i+ @8 n& `. q/ ]
' v" s+ |" D; a
  }2 X. X! z2 S' {7 y  M! h" A% v6 L
咁都得.............
7 c& |, u/ g0 c3 `( K* Z* ]8 b
BOY BOY你第100帖係咩野帖啊- R+ p, G4 S: B9 s6 U: ~. _
不過你有26727張帖又點會記得
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 16:18:5 b. g5 `4 }$ [. h4 |
! O, H0 T! W) r& s4 O

; M& p$ ~4 i6 @% ?. N
& j% X5 n4 P: v  f, _$ D8 [我明白..所以我都會開始回下post...& b7 _; m0 `  k  i" c% [( C
不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)
0 h' n) X$ n" V" U9 A請唔好介意..
# r) u( \! A- U6 A$ ?
我都係唔會係POST都回不過又唔好一D都唔回
不錯ma^^
. }5 n+ [% r4 v# d* s努力發d有質責的帖子. U! Z& E! |" `9 i. U1 n# U
好快到600分
8 e" y. w+ Z+ K/ S
% @' D( U$ ]2 `: j& y8 L我記得我600分時好似開過一次貼(定係用左黎回覆呢?)
- U" |, [8 P+ E$ y1000貼時好似都有開過
6 {( K6 A# K  i  b7 W/ i下次目標係2000,5000同10000貼
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 16:27:1 V) t: Z7 v, o6 `) ?

1 E) g: \; f3 b% |% w/ I" hBOY BOY你第100帖係咩野帖啊: l7 |: U2 e) D5 W  L
不過你有26727張帖又點會記得
$ `& h4 z0 m3 @- b, m: A: `

8 |; V3 z3 ~- o# `$ G$ {  f2 P
3 ?2 D: u+ o2 ]6 b7 E: x4 g( w4 |6 D5 @- Y: n" G, T
哈~其實我一直都係回帖多~
6 V! K1 k8 ?3 E! E唔計"性版",我喺EF第一個出嘅帖就係"頑童俱樂部"咯~
) r6 a7 ~: Z/ C嗰陣成日比版友話我咖,淨回帖唔出帖,出吓帖同大家玩吖嘛~
* \+ N% z5 T' D; d經佢地鼓勵下所以我先學人出帖咯~- Q* f: Z: L0 I  L

; t9 t" Y( D% e0 l# C我都真係要揾吓我第100帖回覆係乜先得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。