<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子
返回列表 回復 發帖
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加,諗下諗下都係唔好同依d人鬥,全地球都有成幾千百萬依d人唔通個個都同佢鬥,咪浪費曬d時間,不如約d靚model出嚟私影比堅尼同出多d fun好過啦!
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 23:46:) o4 y: ]4 E( `0 z0 D
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
% L: {4 ]5 D' {+ h1 l/ P
. [: J6 h) j! i3 R8 f1 B' |

% p5 n$ O/ ^/ Q( G
7 U5 N+ \# q2 \, Z5 u2 S聰明人做聰明事~
1 l* T4 @4 T" j5 [/ ]' y揾多d 影多d 好嘢益吓我地呀~
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 11:46 PM:
0 D* `+ ]5 [. `/ F/ o5 P4 ]3 N6 W多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
  X/ B+ Z, [1 j1 u+ K* X8 r  A! h
角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
Originally posted by eric911 at 2007-9-9 00:10:
4 F; Y6 W; U# Z. ~3 e
9 f% w8 p$ j( ^6 R
- R' S9 \6 C9 h6 P5 B角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
0 w5 a7 ^. [; [) p# Y
自己叉錯腳咋~
Originally posted by 157x571 at 2007-9-8 09:32 PM:+ h6 f2 b2 q& y* h" g
http://hk.dictionary.yahoo.com/s ... p;Submit=+%ACd%A6r+
/ |. w4 y4 W$ L, y/ B

6 w* i; W, q) d; ?6 X! C1 C+ z小羚羊
Originally posted by 12d3 at 2007-9-9 00:34:
; |6 ?% s: e  c2 e" ?
9 \7 E2 i2 _5 [' V: n3 N  B& u# J
小羚羊
& q7 \& h) e) T. @, X
# d' {# Z8 a) g/ M) P
; d' n' a4 w3 |. W5 n- j
* X6 m; a* L; m: ^' _% k. s原來角都大俠去左嘉道理農場~
我就唔會啤佢啦, v* M9 e4 N/ z6 q% D
但我到現在& [4 I+ m3 [' L3 g: T5 n
一個正常既人都唔敢冇啦啦野我
Originally posted by 自由神 at 2007-9-8 09:32 PM:
: c+ x6 }4 x6 Z0 G角都大俠!
  {2 l& U! T# ^! w吹水版唔俾講粗口嫁!
+ S+ ]  x1 [3 c! y7 h改改佢啦!
5 I- r( x3 y0 \2 Q! H仲有呀!係Kai 唔係kid
+ ]) F$ U0 Z# b) E8 p係KID呀4 Q9 m0 T, |- o
D人之前英文講正講左KAI$ _1 g1 {" c6 Q4 n2 e6 o
唔該
Originally posted by 青蠔 at 2007-9-9 11:24 AM:+ ]  M4 g9 \* K+ K. |, |5 m

+ G3 D( R4 S3 x7 Y( v' q9 H! o% a係KID呀2 W9 M# b$ F+ H2 X) Z! I; P/ t# W
D人之前英文講正講左KAI/ _7 J4 Y9 T& H# ]9 |6 T
唔該
& _, w' Q8 d1 i9 U5 D  E係咩?
3 s+ J+ p2 w( h; A2 }港式用Kai嫁喎!
  a/ t% p& ]) w) ~) p( l4 E( @$ F, t5 q- s) |( r/ E
我唔知呀!我幼稚園畢業嫁咋!
誤會就係咁發生....你應該問...咩事啊.... 如果佢真係開口屈你先算....反正道理係你果邊....  C5 S: y2 }4 V! H
唔係就好似你默認左依件事咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。