<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...
返回列表 回復 發帖

關於呢個壇積分既問題..幾急既...

我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??* T; k. N) q: U1 L8 o: w

: a& u+ e; g# X我係幫助果度搵唔到既,,- x6 C, [5 k- n- ?9 @( `2 S5 w) h

7 P9 o: o( F6 h3 w2 c* m, M+ z我係新仔一名..唔好見怪-.-
當然不怪!我也不是完全清楚,不過基本上發新帖會有分,回帖者版主們會按情況加分,看你的回帖是否有意思、有無創意。自拍相最常加分。洗版扣分+禁言、人身攻擊扣分。
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 09:09 PM:- w% F  E; t$ Q
我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??* F( ]3 I( w3 x

1 f% N5 @0 _' L我係幫助果度搵唔到既,,6 V- l* g* B! {3 S5 Y; o
! M1 d3 A. U) f5 Q- {6 P" i! Q
我係新仔一名..唔好見怪-.-
: R7 v" W# d9 P5 ~5 ]POST AND 回有建設性既topic and 回應就有分加架啦...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132878
" }* D9 Y8 y! O5 J另外就係版主加分,永久有效
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
但係我回應淨係加發帖咋喎...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 10:31 PM:2 z2 t' Z& @* [: W2 u( g
但係我回應淨係加發帖咋喎...
/ p7 w0 N3 h5 @
回貼加分只限某幾區
1 s7 ?, V1 u; W! c* ?3 M9 Q1 r& L1 @4 Q每月都可能會變自動加分區,自己要多加留意!
咁各位巴打...今個月既自動加分區係邊度呀...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:; s0 n8 D8 Q; s6 W  |6 z; S
& P+ n6 ?$ W2 q; @$ z9 h+ g- T$ P$ Z2 J7 D
最緊要係參予、急唔黎架
Originally posted by 酷龍 at 2007-9-16 11:43 PM:
9 L+ R; \& C8 v, m% [' e# I8 F6 ~4 n6 R

* E  s* F# r' h3 M+ `' r最緊要係參予、急唔黎架
+ H4 m; X$ ]- n' H0 z" D
  o3 R" o' ^: F6 v+ Z3 c, @. H7 m

- @4 X* f1 c2 ~/ g/ l8 z
6 s4 G. L0 h4 z$ p[Tri +3]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:9 M5 Q- L( g( f
3 q$ l' Y3 ^/ I7 _, M

$ r9 _/ C* x6 U/ ]  F- _7 p" D7 x  R" B# p8 W3 c' k: K4 J. K

% R% P9 E8 X1 g& B  e! m2 L( U而家個機制吾係咁1 Y1 |: T7 z: o
. v$ @9 D7 n+ B! e. J5 }- Z
我回覆咁多0 E$ o7 r$ p2 i0 ?) ^

5 z6 j  o+ Y- a* e6 V4 t# w( R0 q可以同你講2 P( o, U( L/ @9 C# s
* G8 b  b/ W" X5 ?
你每一個回覆都全心全意
/ z' ^" ]* |4 u3 |, R4 _6 T: ]- p) ~+ a, v7 E/ I; c4 M
有心思, 有意思, 對網友有用,  一係令人開心,  感動
% o8 R4 A$ T6 f. R% \
1 i/ M9 f/ T, |% w7 n! y都會有分加嫁" {1 r2 x" Z, Z- c1 c( F" u

4 g" _8 q# w6 v4 r  G睇你有幾多誠意啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。