<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂& P' h, \8 I7 x# U
人月兩團圓
) l1 Q( p% y# L& c大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
" ^3 t% r) X% K7 Z點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
. r( c; j% K; w$ y4 y1 z3 |' G
咁不如move去港男
: A  e8 j& P+ [4 e# {- ]呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:$ ]& a8 E( M, [3 z$ k4 U

! h+ e0 f; z6 v2 v2 a( ~咁不如move去港男3 \& S! x! O/ h" h. Z/ m
呢度再開個唔邪既post
  u% a, s+ |; @" h/ ^( c3 P* S$ C我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:
2 ^, E: g: F, c1 U/ {$ _. u1 A6 @* M8 L& x3 ^/ ^" i, b
我都話唔到事!你地LIKE啦!
1 p/ \8 D+ S. K; O我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:
, U5 D) P* z) ^9 q+ g
+ A. s# y, J& r& z我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
% H6 ^/ I/ ~  m
我投票【冇所為】!!
/ h: V! m0 K6 o/ |/ |# F睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
3 I0 ~; t! ~. p6 ]; g7 Z' `點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
8 v; J, z" t& i0 L% T) I

, o; S$ v2 A; ]9 R3 x6 U) ?. M係你邪邪地者﹗
# @- Y  p/ Z7 d4 k! j0 L
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
: q% A/ h/ z* W" m' b0 \0 k( |! u
" p3 Z8 {  H& x3 i" L9 Z; K. q. {* J! j3 T/ p$ J* w+ z  v
係你邪邪地者﹗  n/ a8 y5 i( ^7 U6 ], X
7 l- C& G9 e) x# Y1 E
我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。