<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點樣先可以多d積分
返回列表 回復 發帖
比心機,多看版規
9 n  {7 ?  i! s3 m& p多幫人對26fun有貢獻% \; x  ^( y) j- N7 Y( \
你的分數就慢慢多了
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-11 23:05:
  D9 F! X! L+ V% _$ C
6 g$ {' R* Y/ X4 H講得好岩,一定要出D可以有6分嘅帖,唔係好似我咁由700分變300就慘架喇分
" {; O  F( L1 q4 E
0 U* ~/ J' U3 F; @6 a& f/ `$ q
我仟幾分變佰幾分,仲慘
回應主題要扣分,批評他人有分加
係囉!明明有寫都要諗兩日!搞笑
Originally posted by flpo at 2007-10-12 05:13:/ e' t- Z8 C. {5 h: @& O/ a

8 P8 d$ ^/ F4 p9 q% l7 r/ D$ |- j' ]: I
我仟幾分變佰幾分,仲慘
4 Z! X% A  W! i& s3 [你大鑊過我好多
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-12 18:57:- e5 \! K* D, [
4 w) p& k9 g* x6 P: V3 x
你大鑊過我好多
! @) T9 c/ F. X. j& B+ ?! J

) G) v) _; n8 R7 Ryes
回應主題要扣分,批評他人有分加
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-11 23:05:
" Z, T4 k' t( D, N# f/ q* {
3 x* X- ~+ I4 Y, i+ a, A* l講得好岩,一定要出D可以有6分嘅帖,唔係好似我咁由700分變300就慘架喇分
) ~9 b- a: [* D& s5 G; M& ^5 Z7 r1 _- k0 f9 |7 @

' P% j7 j9 a% j/ `8 e* a+ \9 R, ?2 }( p; B- _/ D
你見親我都有6分咖啦~
Originally posted by flpo at 2007-10-12 05:13:
6 p6 e2 y' N0 p1 j2 R, ^3 D! l$ f' h2 e2 F/ v
) ]; v% z" i- J# B
我仟幾分變佰幾分,仲慘
% n5 m& h1 b7 _8 p, K0 K2 e" g( L
2 L0 s7 g( D) }1 b1 `" ~; L9 e, w. A; E
, @8 q% i7 W6 E0 B; Q2 `, W
鬼咩,你餐餐都係覆嗰幾句,唔惨都變惨啦~
原來係咁,真係唔睇唔知
Originally posted by BOYDWAN at 2007-10-13 03:09:) \: s2 ?) O$ G! h+ {( t; M

( {3 |# m5 l8 }  s: {5 F. n  v& Z2 s2 }( U& |; s+ ]

2 D9 X' O, `% h6 B4 ~2 ]8 d6 v  O  B- d$ g/ X
你見親我都有6分咖啦~
( r) f" x, R! t1 H7 ]' m; X我今日都見到你喎
$ N2 A! v- u* D" t  v9 R唔知道有冇6分加呢
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-13 15:04:! D) }  ]& ~+ i& j5 U7 A
( W  v: d. ^/ y& n6 D
我今日都見到你喎1 S- R. C0 N# ^
唔知道有冇6分加呢
4 N1 G$ p0 S* j! f. X% o) z+ A5 w3 N  @8 I/ P+ Z$ I. Z

h# @6 j& {: N$ T/ _2 q
) H4 s& E( z$ v9 o+ C% C+ O* S1 M你話呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點樣先可以多d積分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。