<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Google 地圖
返回列表 回復 發帖

Google 地圖

我唔係好識點用,點樣轉中文,希望指教下% w' }; f4 ~* U0 b/ v+ W; w7 @
http://maps.google.com/
thanks
Originally posted by kaky923 at 2007-10-14 14:19:
% L, v1 t  q/ ~, v5 F# l我唔係好識點用,點樣轉中文,希望指教下
* |, e1 u  B3 B' G' S$ Ihttp://maps.google.com/
& M$ O2 n  |- N5 t. L( R$ V5 g
你係上面搜尋打香港就會變中文架喇
不過有點唔明,究竟個google earth係點用?
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-14 08:02 PM:0 ~: Z- K1 N  u) U; t; J
& y% L1 M0 E% l7 s
你係上面搜尋打香港就會變中文架喇
; x! H6 h! s) `. `! Q+ j7 X+ d
  P* J  ]! Q  a& Y2 @; O. z但我搵英國時都係英文,有冇方法轉左佢
Originally posted by kaky923 at 2007-10-15 18:25:5 e- J8 f' s9 O
" i+ [+ J. s3 D; i

* z6 W! M) I; a8 X* U但我搵英國時都係英文,有冇方法轉左佢
- h. D  {/ x: F3 @, z' [3 L, a
SORRY!!幫唔到你!& T* j+ P% Y. Q8 w1 V+ c2 B5 f
英國地圖for英國人,所以英文係正常!0 ]' q' q; t# ^# S
你搵咩野啊?睇下我識唔識!
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-15 08:17 PM:' G- [: w( g- L& @

7 ]+ H" \8 i1 j" J$ o7 bSORRY!!幫唔到你!
7 [$ ?. C  ?/ o- u# `& h英國地圖for英國人,所以英文係正常!
' A. K+ ^% q5 m; r6 G: d. H你搵咩野啊?睇下我識唔識!
2 u  X" H. i, X0 F* f* b% t! l4 s
謝謝你先,不用了,我只係想用中文會清楚D睇地圖
無中文架bo好似!!!
有中文版本...用緊 幾好玩
Originally posted by ktkwan at 2007-10-23 06:10 PM:/ @% `9 Y" r8 c! ^  G+ U5 i
有中文版本...用緊 幾好玩
7 n5 D8 q/ ~! C$ l( A4 n6 |

2 Z3 u* {9 n) {' |1 l* a. n$ \9 q& x; O$ }0 b+ ^
請指示一下吧!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Google 地圖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。