<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2007-10-28 02:47 AM:3 X# N. Y$ v. D# d3 ^. r
呃錢就冇,呃煙就成日都有,不過我都唔係個個俾
& w$ p$ m8 A: D* i. _
8 [6 {: m( h7 \) W" }上次係機鋪請我食煙個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:$ P4 U3 B2 }4 A2 y
乜仲會有人咁樣ge..." }4 g7 v/ C0 ]' R5 |7 R
3 U/ f9 J* l6 {
我都只係睇過係車站有人扮慘. @# r" R: C3 f4 u, i
. x- f- @  B1 Y! u
叫你借幾蚊比佢搭車ja...
: R3 n1 E1 c. m2 E+ H
/ `/ d1 k. s  I" L" i0 y(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
" d; F' ^' ^4 K2 r8 F7 I) H. S& i

( x, f7 d& K) J: w6 ?  `4 x. [上次幾蚊都唔借比我個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 阿感 at 2007-10-26 11:11 PM:; J1 O) x7 G2 N
以前o係兒童場打機間唔中都會有人屈錢,係屈都係屈十元八塊,可能因為重係細路' D# f/ \+ Z7 C' A

: u& `4 W0 [4 Z! I而家都重有人做呢d o野?條友座時光機o黎架?
- e/ i" D5 Z/ G6 H9 q- m

( q1 }7 t+ h6 B: ao係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by ckyckk at  04:42:
; k( D7 ]5 f8 ~2 y1 W; z& A7 [- r
& j2 L7 A4 @  y9 I; @! W
o係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
) P# h$ N9 M2 A- V  i0 w

5 j/ I6 O/ d# G肯定唔係我啦
Originally posted by 阿感 at 2007-10-28 03:52 PM:
& t; @* k' l6 {  k8 O7 @
; ~. w9 |  T: u. j! K; N" n7 @. x$ Y) N, C' S9 I
肯定唔係我啦
! A. [/ g0 P/ ~9 N8 U
, F6 D" f) c* U" h, Q, q6 R3 f咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛
+ S" s7 X/ ~: G1 i, Q4 v
; d  G1 _  t: T3 z- e- K隻衰雞都唔識貨
雞雞你個童年都幾精彩喎,咩野都發生係你身上
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-29 04:16 AM:# T) a. g- M/ _) Z, S
; ?) w; |8 Z  Y9 v2 e( ]+ Q
1 e. A* z4 E1 A
咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛
/ T! E5 O1 B5 d# i
# u& j) G4 F9 P7 \; \' y: j+ d隻衰雞都唔識貨
* w) y+ L3 x5 q1 ]5 O! a8 W8 I0 D
以前細過一個人入機舖真係試過..... 攞左1蚊啊.... 慘... 明知雜...但係又要入... 對方牛高馬大...唉.... 所以父母係極度反對入機舖打機...
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:! E& Y5 Q& s9 j+ k6 \9 x$ o& L
乜仲會有人咁樣ge...
# U% S/ r, W7 H+ t3 _; U/ q  u1 Y' e: K& A% D& x
我都只係睇過係車站有人扮慘
1 d: Y  L  [1 z! r$ ]2 J: O5 }* u* n6 i
叫你借幾蚊比佢搭車ja...
  U1 @7 E, M, V, j# q. V
) l4 K' l2 |& @4 D: j(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
1 \7 N3 |* p" e1 h- ?& d( X
我都試過, 仲要成日見到佢係果區問
超 + shocking pink先最柒......如果做古惑做得咁sharp真係on x
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。