<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?
返回列表 回復 發帖

大家覺唔覺 ?

E + 香港 d 冬天每年都熱緊  
! E2 T3 e) \2 E9 P, {# l
( g% a& Q6 e: P$ h6 r呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   
! K; I& x# g- L9 b! [7 z# C8 J
- o0 X, I! A0 K- m[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
有少少似係秋天既感覺囉
Originally posted by to99170 at 2007-11-19 03:35 PM:
- u3 `: l4 e- J7 i& c1 m5 S有少少似係秋天既感覺囉
3 J* m7 O) B% ~% a5 L
7 G/ y  N- v, m# |# F
我直情覺得係 Summer -____-   你話死唔死 ?
我屋企無冷氣~都仲未死得...仲有就係冷氣唔係必然...
其實近依2,3年已經咁上下
Originally posted by webber33 at 2007-11-19 03:28 PM:
% t8 I- S& x9 d5 d* s# J3 ^E + 香港 d 冬天每年都熱緊  
8 \! g9 m1 ^* B" K! z* T7 {
  d( Q- q- `- W2 @9 _呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   5 v* N) w! T( ^

z6 n' V! N8 C3 O[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
$ W+ i. G+ O9 E我都想小你喎
' u/ Y% A9 e' F$ Q, v9 R依家都重要開冷氣?你無野下?0 m9 G' H" H4 A1 e6 ?
8 @. B7 B& r7 D2 ^1 U
點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
Originally posted by chong2002 at 2007-11-19 10:37 PM:, i- M' g% i/ d
0 V7 T2 n% q4 a' v4 f  ~+ m: p" F
我都想小你喎' C; N2 W0 c" }) |! M
依家都重要開冷氣?你無野下?
; a  O+ T& @$ V6 K- X9 H3 A! D$ ?; H# M: `- b7 B5 P  r( E2 U
點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
8 T) J8 R/ S2 t8 K8 I

+ U1 {, w0 F7 h1 q係啦, 咁唔環保, 離譜.  X, k. B6 r) b1 \  P" o
政府都話冷氣要開响25度, 而家得21,22度, 仲要開冷氣!
. B) X+ R3 X; S. v% R# s) b% M7 e佢老豆小得佢少, 應該幫地球小埋佢一份.
所以大家一定要記住每時每刻都注重環保啊!
覺呀  
; \0 H% h7 @- A4 C3 \* r9 t* [因為有樓主你依類人小小熱就嘈住開冷氣    g) [& X+ ?) t* y% [
令到全球溫室效應加劇 導致氣溫上升 0 |6 V3 E4 l/ `  o
到最後咪搞到香港無左冬天囉  
; y( {; C6 q6 i1 o
4 S5 W2 j1 @/ W) L  `, h想個冬天 係"冬"既請注重環保 愛惜大自然
依家甘涼都開冷氣?$ u: [9 c8 H+ {: e% ]& h2 k! F
佢老豆小得你岩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。