<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=
返回列表 回復 發帖
豬肉獎睇唔睇都擺
3 g, P$ |2 u8 f! U/ d, I3 J0 y不過有得睇都唔想睇& V2 D5 D- q- z- W9 u8 Z
俾TVX左一CUT右一CUT
2 }; V. |9 R( I  W; F- n( b俾你睇既都係得得獎名單
Originally posted by 火炎 at 2007-12-26 06:58 PM:
/ P& z) q* ]! V  N" I豬肉獎睇唔睇都擺" Y8 x2 G) o5 Z$ E2 W: x
不過有得睇都唔想睇
4 q  I$ c3 x' K! |. z+ l+ [/ ]俾TVX左一CUT右一CUT
, \0 k' u5 F1 a# b; a7 Y( u" ]俾你睇既都係得得獎名單
  L5 H" Z( E, Z* B6 @9 _1 T
2 I, \" g0 p! e/ }# p
5 }2 l; A4 p' e
11:05 EMax玩創新主意 (S) 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S)  
7 v, k4 p& S% I" B/ v; _# C11:35 晚間新聞 (S)
+ u  [+ c$ d$ P  D2 v  h12:00 太子珠寶鐘錶特約 : 瞬間看地球 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S) 5 _7 r5 S7 m8 P# @
2:00 宣傳易
7 F9 X: S$ E4 Z  Z: o! r5 W, ]$ t0 |! U  x- ^% M
2:00鐘先做完~~應該足本轉播
好"渣",新城本身已經做得差,gag爛tag爛,歌唱得幾句,流程又唔順: R7 O& u& `3 m* B% b8 A7 h
不停頒獎不停上台落台行上行落,d獎又無聊,無綫重要o係唱歌時間去廣告,$ [+ R/ X& X1 A( `8 t7 I  u
最慘d廣告大部份都係收費台o既宣傳片.......0 b2 l5 L0 {9 U$ D
剪左應該好睇少少
Originally posted by keanu128 at 2007-12-26 08:15 PM:
4 H; l, W: g  ]- g* E
1 x: t! O5 e2 A3 W: c
& j9 j8 ^9 N+ w
) M" d/ v, I3 t: @9 m6 d11:05 EMax...
" G1 G, e5 C3 U8 _( ?0 f! Q電台7點做,做到依家都未完...應該唔足架啦9成~ha
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by van仔魚 at 2007-12-26 03:40 PM:
* I9 T8 g. i! M* ?! e我反而想即時睇金牌d人係咪真係唔黎喎!4 X* q& u# {7 B, v  d" o" p+ b4 t
我好鬼8呀!哈哈!!!!!!!!
* W8 o5 M" g3 q; p0 I/ @7 r8 @
剛剛看電視,金牌d人好似真係冇人黎勁爆
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by chong2002 at 2007-12-26 03:08 PM:
$ V: e, G6 |4 X( O: t9 a# J+ n/ ^3 d7 E3 l* r) L, C4 ?* g2 `
角度問題
7 K/ O0 H6 W* n3 E3 {睇依d show 都可以睇佢地既衣著 同 唱live( U% \  d) W2 O. G2 K$ X$ _
最緊要 通常 d 女星都會著得好...
6 m2 ]( p2 s, P& j
豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
Originally posted by jojojojoj at 2007-12-27 01:01 AM:, w" v. _3 K2 L

) z5 o, d5 i* G豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
# g9 g/ {. M7 v7 `" O' g
咪就係..
, P3 z: L: F& j最正我諗都係呀jade...
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

cut到支離破碎
印象中新城個show好似年年都無直播, 無記好興擺一兩個主持喺錄影廠講幾句, 然後播吓零碎片段咁樣, 今晚新城超串啦! 一開始就連續講晒金牌歌手啲得獎名單, 完全同金牌玩嘢, 證明你唔嚟我照比獎你, 仲要一次過曬你冷.
次次無線都cut左好多=.="6 d8 d! Y  o  E* l5 {' Y
無野睇=.=個頒獎禮好冷清-.-
/ x# {4 L# z4 j1 K+ _又無人喎-.-金牌d人又唔黎..變左根本無歌聽(雖然無記一開始cut左好多)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。