<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 31號會唔會去倒數??
返回列表 回復 發帖

31號會唔會去倒數??

我唔會!!' l5 x8 t$ m+ N# {/ E  p; c- e& w
因為都唔知為乜!
我果晚會留在家中同班fd 開p 一齊倒數,
3 ?0 Y; y' x! D" p8 U7 V出街一定迫到死, 又多人, 最憎!
我怕迫人...所以唔去倒數.....
去果個都傻啦, 為什麼數10物秒要同人迫餐懵, 去唱K倒數好過啦
Originally posted by fabric at 2007-12-27 04:12 PM:
4 N) {* Z) [* N去果個都傻啦, 為什麼數10物秒要同人迫餐懵, 去唱K倒數好過啦
! f3 f( V7 g- s9 x# f7 ]0 d* {
我早三年去過......
$ S5 g. l$ G+ A數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)
& p; I& M" F" p! m6 r0 f企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 02:33 PM:
+ C, C" ^  B3 L9 v. p5 k我唔會!!
- N+ c6 c2 Q8 `1 d因為都唔知為乜!
$ l# K) Z( l3 \# z1 I為慶祝新既一年又到啦
$ E* U& t1 T* g3 I新一年要有新開始,要有朝氣d, j0 X& t- R- h' ?
一大班人開心下,熱鬧下,人都精神d
7 E! |1 T2 A9 J& X5 f為新一既年渴采~
; o* K, Y. U/ ?, G3 m9 E1 ]0 t9 ^4 u0 n( S! Q; s; N, D' _0 N
正如你生日點解要慶祝?
$ O5 d* ~1 M3 L# N! |因為係你又大一歲: t2 t" U4 M, ~* G" V

: C* z# Z' t1 W9 s4 \, W: W倒數唔一定要迫既,可以去沙灘玩都唔錯,唔係多人,又可以燒野食
' x; O. m% s+ s6 P, _* w
6 S6 \& t8 m7 b0 ~7 A, d我反而對倒數聖誕節有d 反感...全世界我諗得香港人會係平安夜去倒數=.=
. e, W) U$ ]* F( |真係俾全世界笑
) [9 j( n8 ]0 P/ S, x
9 w/ r& U" S% E- V+ |. _$ m[ Last edited by chong2002 on 2007-12-27 at 07:20 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by HansChan at 2007-12-27 04:16 PM:$ s. T6 l' u8 _8 L
4 [4 G4 Y1 U  O/ M# V, }
我早三年去過......
. U3 X! o: w' M. l( a數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)
6 f& x1 ~: }0 j' b& t) _企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
1 i9 n5 [; E  `; c8 I- Y
哈哈,哩D咪無知囉~~
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 04:16 PM:
8 g$ t+ C, g3 ]3 x/ I/ K5 P) P- t$ ]1 U9 R2 ^
我早三年去過......( V) `8 @6 B* j/ |. x5 L8 J# V
數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)
+ o% z7 y5 I7 n( f* \7 ?企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
5 ?0 b" a$ U7 T: A1 x; I/ ^

5 v# X& P+ F. v) ^. r8 L. s其實倒數,只係d後生仔找個籍口[打車輪]姐!
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by oz2 at 2007-12-27 07:43 PM:) p5 c0 s' G0 K  D
/ }- r) A! Y/ O2 Z: x

- M- ?4 ~4 N) j0 v0 L. n! X其實倒數,只係d後生仔找個籍口[打車輪]姐!
9 }+ }1 a- R4 z係兩個學生妹.............
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 11:19 PM:7 G0 W0 B( x0 x, m6 Z. T9 j# ?
/ c# l% A* }& X1 X
係兩個學生妹.............
) c. I0 G6 W0 k6 q: J
oh!!!: N; B9 O( d/ S* i9 w
那麼難得一見的情景你都看到,我相信那次倒數你應該十分難忘啦!!
/ a9 q: N: D' R1 ]" F(我都好想看)
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 31號會唔會去倒數??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。