<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eric911 at 2008-1-1 22:33:) x6 _- w: B/ C+ F2 ]( u
( Z8 [9 {5 r0 ~
$ g0 p# |$ ?3 X  ]3 C8 t7 a/ b
吹水、打情罵俏?最多就係圖書館,估唔到呢﹗嗰班中一、二既情侶,男既掃女既背脊,女既跟住又錫番男既一啖,簡直勢風日下﹗
+ Q: ?. R6 v% n( E
6 Z/ T3 A* R+ t! G. H1 u
我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
Originally posted by GTOGTO at 2008-1-3 16:57:2 d& \- v' D- P2 l# Q" {0 h1 _6 ?
我在自修室係溫唔到書的,專心唔到,一多人就會四處望
% P( B; r( {6 m  ~; I

( `: c, w0 `/ |) |# x3 A! Z( ?- Z3 E我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
Originally posted by 155220 at 2008/1/3 17:22:: }4 S9 l) \9 h1 F6 Q
+ U! t; Z& B) e4 |. O4 z
: N/ z+ i: ~+ z
我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
/ a, `+ q8 k, E( |/ y8 m9 O溫咩書 3 l3 y0 R$ v2 l6 F8 z! v5 h0 |
甘勁
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 155220 at 2008-1-3 05:21 PM:/ X& `2 }# D! H
, p7 \. l6 Y. W/ t5 V, f
, m& M7 w3 @1 M* T7 N
我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
/ p4 m2 A; ]5 r/ G0 [/ f  W我間小學有人親嘴仔喎~~
Originally posted by 自由神 at 2008-1-1 22:38:  n2 M1 m) ]) D& N7 n

, s/ x( P" Q) O# N' R係呀!% r% U( O' U. [
而家D年青人真係好早...
5 H/ ]. Q' E; Y# N, Q& m3 M' ]( p. R% |* C: |7 x2 R% @1 Y
唔係早熟,係熟唔晒囉
我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
Originally posted by leungman at 2008-1-4 01:35 PM:
/ @1 t/ V3 H' q3 u6 J" o
9 q2 I- y9 L. p* V% q+ P
+ Q' v1 ~! }% @# D/ B唔係早熟,係熟唔晒囉
( c7 U9 s6 s4 i7 w
同意............- V/ x' ?; L* ~6 d" ]
真係熟唔曬
Originally posted by CHECSS at 2008-1-3 22:47:
% m% {* S4 z0 U2 `" n, R6 h" G# N% O0 h4 Y
溫咩書 ( T# W9 r8 g7 b# G1 M$ c
甘勁
  `& L& b. }9 K% _4 M$ ?) W9 y
4 \2 W% z7 G( }4 w科科都響床上溫,因為舒服同埋無咁易受其他事物影響。) k+ x9 l. P" t0 M8 D6 k: |( q) _
最後今次5份卷份班第1,大部份科目全班頭10名。
Originally posted by nigel18 at 2008-1-4 15:33:
$ I9 t" R# n) @' X# B. X4 B. ]" P. l我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
) [( o3 R% k' ~: j& E  }: C
0 s2 M# H5 Y* K1 X  n/ k! A
咁攪法點會有精神考試?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-3 23:34:2 E) X  t$ d  x, R: X2 Z4 V1 P4 r
# B4 \, u  x9 P9 l" B
我間小學有人親嘴仔喎~~
6 Q' E, z' f) ?( I) o% Y' _. [& {' ?
可能是我的同學比較純情......3 R0 L9 {, X' G+ o. H7 r% m
不過我間中學有師姐響網上識左d衰人,最後攪到失身。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。