<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:
6 N% m2 u# o* n7 x4 p2 e) [
9 w) O* n: V. o; c; O% t' u你同你父母期望,我諗都唔一樣啦,係咪?
: g$ }  X8 A9 U, z8 k
1 b- Z5 v0 |$ A! J) g5 o6 D錯!細時我阿媽話我懶過條蛇7 _; @7 U3 W: C  N3 Z1 _
大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:* d- }! p5 A2 P: N8 a

/ \0 E- U+ U+ O* B用阿仙奴做例子,唔係太多人會感同身受,應該用多啲fans嘅如menu or 車仔.
% i- j4 i( m* r
, {% T; H5 X: R8 A2 W3 q
' e+ |$ y. ]$ c3 |7 U1 v我係阿仙奴 fans , 長勝教練雲格萬歲 !! 亨利萬歲
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 02:32 AM:
# G6 o3 h  p4 P今日發生左一個意外...." L) C- l+ {  O) k2 n9 D1 h
雖然我[colo...
( D8 K& T: v4 K# ]: H8 S
) E5 G- W: R8 n$ V: D9 ?
我媽咪咁醒! 點會咁架 係未可能有d關鍵未埝到乍
結果我都沒看懂呢><( C  ?) U  B* J- \" {
咁我覺得,如果係自己作出左一個決定
' ~" Z5 u; ]. ~) E' `6 H/ R咁之後發生ge事就應該後悔2 S1 o% q4 Z- }* Z# @2 f0 g6 v+ Z
因為這是自己所選擇的路4 P, R3 n3 t1 n. d$ `
揀左ge話,之後又後悔,那當初就不要揀啦~
8 O3 U4 v' _( L! T, @/ Q. O: D既然揀了,就得相信自己所揀的正確的(當然沒人知道作出另一個選擇會怎樣); z* u7 ~' A5 H. i! U
打起精神來吧~
Originally posted by sakura310 at  07:37 AM:
1 `6 A; d6 z) l- w0 G/ h) d結果我都沒看懂呢><7 r: M9 G- [: m3 G+ N
咁我覺得,...
; C! m/ z8 E" Q  M) w" C7 b

8 M. H2 \- |% j4 I! e/ A7 x: m( f你個澳洲仔睇唔明上面某d文言文....真係完全曲解了0 W: s1 Y" ^, H* \2 h
不過齋睇白話文都可以推拷返成件事架喎
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 04:10:5 o$ w1 U1 G+ Q- y1 |! `
2 y. L6 w: n/ R2 Y4 {  ~# f7 c2 T
  C9 l! S; V. O: X
錯!細時我阿媽話我懶過條蛇
3 T* L0 z/ @# o! N" @# ^- W大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
" Y- j6 u: K5 o咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.& Q- g) |9 G, |) W# K; {, G
對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:10:
" M$ G% ^4 q2 I  m: |$ R- E
8 ^( w3 A- j( m/ L; c0 X$ m! I咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.+ B4 ]: Y1 s% O/ i  z, p9 C4 R
對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
# ^8 W; G$ \9 M& _) y3 |- X5 u
% ^7 T4 c& }. _9 z+ p
吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 23:17:" w  k- K9 O( f, h" g- D9 |6 W( H
1 X! `# z& k3 R6 j/ B2 \

) ^( p  _8 L- O) ]( {7 {4 C% G吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
* ^1 f4 n" s' M  G* T3 T. Us4做過幾日第一大盟代盟主.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:23:
" d* @& O7 j) k: n7 |
% U9 T5 `/ H& `" e" Es4做過幾日第一大盟代盟主.
* [* H3 k, }% K6 q
; ^, j  T3 l4 ]+ `- y
咁勁???....你呀好啦....我就做牛做馬呀炸陰公.....
# ?7 K- U7 r9 @! Z; Q晌度講兩句好啦....費事.....9 I  B  d, Q" U& X
$ d; j* E1 U% S: [/ |) E
我其實想問你個friend做咩.....睇完篇野我完全唔明...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 11:25 PM:
3 a& h% P0 e8 h/ V# O1 x4 F
' H9 W1 Y/ o$ J1 s; X) X+ i: g8 N4 c* P* s5 L
咁勁???....你呀...
4 I5 ]/ p& ?6 p6 w  BX22 D9 A/ b% y. B9 _+ {
我都睇唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。