<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2008-1-15 04:37 PM:
$ M( s# A8 r- M4 `2 C0 ]% Y2 R. `. g$ t( e6 Z4 y- z
. K  I( x) @, X
我對沙田少年的性別有興趣
/ o2 ]) p- ?5 C另外,我也是住在沙田區的。
0 `8 m8 p& t. }- ]4 @
1 y# Q( ]+ `! L9 l
' v7 M5 `/ o$ L' K5 r
Originally posted by at 2008-1-15 08:03 PM:
) C! O- w/ l0 z! n
2 Q. E3 ^" T6 n; j直接d啦!衰鬼我對佢樣有興趣
/ W* z2 Z6 u2 w! m, [4 _# T: @- W4 Y" y8 l  e0 P( [
睇過架啦
Originally posted by chong2002 at  03:12 PM:
9 L" a6 V, V  z7 c7 {& j" {真係希望有人可以ban 左佢..
$ @% ^' O% u6 O6 a  Y  l* z$ r頂佢唔順
; V1 L6 e" v  x; O

5 Z  U' V! l( ^% f0 X6 N  I佢同你樓上嗰件都不遑多讓姐
Originally posted by ckyckk at  10:05 PM:7 j+ C3 k# t: B3 M

8 o& o% f) t. f# p! W
2 }+ K, E) X  F. I% `- }我唔 ban 分身架
4 R: B. r9 \7 H% D! \
6 O9 m. H7 D7 A( W) g佢個簽名睇落同甘生有關.....好似暗示緊自己係分身
$ n; s7 M% S: M1 R, {但我覺得....毛論係佢真人定分身, 都係痴線既
Originally posted by 沙田少年 at  15:21:& B( D& [* L( c1 q+ L
3 u7 }% P3 }: {' g. Q3 b  a
吹水版 黎嗎
- J. b9 n, X1 x; K" I* `  X
; a4 n6 j5 d" H) J+ f! T  N* C
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
8 n" T7 Z1 C3 l/ B# h. |, ?% h1 }4 V- @8 v3 y8 S. j8 v$ c" I
& l$ |, Y: l8 m6 r  d2 z0 p1 k
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
4 q9 k' G! q0 N1 |& J1 c  y* `

/ d* |$ a7 `' L3 X# B7 X咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
Originally posted by ckyckk at 2008-1-15 10:05 PM:
. ^" w: O# T9 Z' y9 K; J' K! v. B6 [! x, F% ?7 E; K

+ H1 A7 b; T5 d# k- H4 w9 t我唔 ban 分身架
% j, V- ~" L: G
咁直接殺真身啦
5 ]& u3 F" t7 ^8 R/ S
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by playbr2 at 2008-1-15 11:02 PM:
! e1 ?3 @& P% q) |" C! r  [) q; Z. W4 I) z' [. }

5 h( L* F/ [  Z咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
/ H3 n" i6 J  H* I( `好過佢係度開post 講無聊野 =/=
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
5 v) d$ F0 d& m) F  ~. e. l3 e5 w, R
0 M/ H1 ^0 I! w4 V$ s; n! s" V* _, h9 H3 i) E
% O0 s+ L+ Z. h- u  `- C; A0 o' G) D* _
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=136517
Originally posted by chong2002 at 2008-1-15 11:41 PM:
. B4 B% j# e4 }9 G2 N: ~9 T& l1 Q3 @' ?
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
- i( i" D3 f1 n5 l- d' b! D! F/ S6 O; {1 q+ |, D0 Y" _1 x$ \
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=17+ m! l- Z; u6 o7 a/ d1 T4 S" K
我開始明白呢個區嘅重要性................
9 Y4 H: g/ G: B% m% B6 W2 F" ?0 P
話分兩頭,其實我覺得呀沙田少年呢吓真係掂咖,起碼引發到話題性吖嘛~
  F/ d" o1 i' l- e" P雖然係插多過讚,但都算叫做令大家有d 野玩吖~
% D, s9 q3 y- Z- H. h* D+ H, Q; e9 p& G話時話,如果佢呢d post 圖文並茂登埋自己個樣同落街過程,收視一定爆燈~ 5 e: f6 z5 S0 q3 {# T' t1 X( q- U
肯定成班版主排晒隊加佢分,全部版友日日追黎睇,勁過true man show~' B3 |# C6 Q/ V: ^* R# Y
話唔定佢仲可以成為沙田吉祥物,從此成為沙田市民代表添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。