<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2008-1-15 04:37 PM:8 ~  y# Y0 F: ~3 w
8 b  L9 d) S4 d0 y$ e- r
9 y6 x: K0 e- q
我對沙田少年的性別有興趣
! g- J" X; F& @, h$ J另外,我也是住在沙田區的。
% r+ D0 z3 `, C, ^. W4 x+ f3 {$ r; a% N4 \' y
& a" t8 R+ E3 i
Originally posted by at 2008-1-15 08:03 PM:$ g3 [$ S7 [7 @8 P+ }6 N$ h! M' _4 e

5 w9 u1 q# P- Z  P直接d啦!衰鬼我對佢樣有興趣
; z; T4 Z+ l" P- ?

5 ^. a, G& Y1 w; F1 ~; M3 G) R/ m睇過架啦
Originally posted by chong2002 at  03:12 PM:2 Y8 D! a$ N, ~1 ~
真係希望有人可以ban 左佢..: i7 }. a1 m. @" A' [* |
頂佢唔順
; T& v5 A9 i% q1 o% a4 S/ b/ t4 s* u$ ~$ C* `& i/ p
佢同你樓上嗰件都不遑多讓姐
Originally posted by ckyckk at  10:05 PM:+ X4 n1 Q1 O5 M( h' q; @5 l% I/ W7 w1 ]
. C4 u) |' I/ S* x  k. X' M
9 T& Y' o+ n# w: i% ^/ t# s& x" j
我唔 ban 分身架
* U) q/ g0 {; j0 S! X* ]
. H6 @$ ?3 K3 M# p; \) o1 o佢個簽名睇落同甘生有關.....好似暗示緊自己係分身
5 N2 Z7 X; k% R5 C( g2 {# @但我覺得....毛論係佢真人定分身, 都係痴線既
Originally posted by 沙田少年 at  15:21:
' I+ @5 n. ~& o2 e: S
/ q, l! d/ p1 E4 f' c) k2 f  ^吹水版 黎嗎
/ X% G: V4 |6 h7 |! U$ v* {' F& N0 k* f2 ^  F
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
& M5 r; O! ~5 R" D1 v. F( z/ o5 z8 t) I6 t' i, K* f! v& c
' D$ P% B0 Z7 K' q6 U
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
! i7 E! W/ v) C8 f. m- s* v4 j, D
. G$ m: F. {. P* A0 P% x1 r) H
咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
Originally posted by ckyckk at 2008-1-15 10:05 PM:- S9 P; S) Z9 r
) G7 S8 Y- G1 r6 s. R8 U. T
- p) r" Q/ a  ~, a2 v2 U
我唔 ban 分身架
5 n, F9 o) @" f, J/ N咁直接殺真身啦 . s8 U/ T! O) T; c3 ?1 D
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by playbr2 at 2008-1-15 11:02 PM:- B2 i, A  m1 D. `, _

/ o+ i* ~1 X% i7 H' w
& x" H. o6 |2 u4 E; l8 @' R1 V& i咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
/ t6 b& C0 {  ^- e; d9 |( ^! }
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
9 f" V5 F) R( X3 W7 I7 _! t' ^( ]3 z6 ^1 _. t' B' L$ i6 R
* Q5 J; e6 a( [1 x6 w4 n3 ]' \9 L
9 X" [# \" L1 W, X4 u

3 @. S' k% D. ?& Xhttp://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=136517
Originally posted by chong2002 at 2008-1-15 11:41 PM:
" j7 T) Z; M) n7 B$ d' y" t: `" ?  a7 B+ j6 D8 }
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
! L- Q7 l+ x5 b1 E8 ?
. t$ c( g' u5 l& V; @( fhttp://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=17
  I+ w4 b) U( h# O- F& t8 T% u我開始明白呢個區嘅重要性................+ u& n' W" J5 S4 ~, L6 L  g3 u

5 |  k5 s6 c% ?2 E/ J: f話分兩頭,其實我覺得呀沙田少年呢吓真係掂咖,起碼引發到話題性吖嘛~
3 n7 c- ~; ]9 r' E* I# ?  T* a# F雖然係插多過讚,但都算叫做令大家有d 野玩吖~
; |! n* l% i6 O0 J/ |4 a1 b% p4 I! p話時話,如果佢呢d post 圖文並茂登埋自己個樣同落街過程,收視一定爆燈~ 
" M! M9 T4 n; I9 ~6 k# G3 m肯定成班版主排晒隊加佢分,全部版友日日追黎睇,勁過true man show~; x' _7 ~3 Y& I8 f% v5 n) J1 L6 }
話唔定佢仲可以成為沙田吉祥物,從此成為沙田市民代表添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。