<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:09:5 y! b! ~' W! [" F! o
* v  l8 c1 N& n# ]
& R; z1 G! t. J. S
你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎" ~- R- Z0 x: |, m
定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
- K2 ]: d( [/ v
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
Originally posted by QuiGonJinn at  03:13 AM:
9 Z6 r: t. j4 H9 F# E# X) m6 b
- D: n0 v! Y* C$ U8 j4 v3 D' T我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
- m/ g7 ]  o' n6 h% U& E& Q+ `, ^; _6 n. X
咪梅花當桃花先得架
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:16:, k7 _- G% Z9 _8 o$ x6 j" ^- o
* U- W0 U  v* ], b' u' j6 C
. I5 C# w8 b% \  Z8 F0 r
咪梅花當桃花先得架
! p, x  h, Q% }# f/ Q梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?
2 e: O+ Z: `4 ^# D: D" Q* d) h5 B  H; Y我唔要,你拎返走.
Originally posted by QuiGonJinn at  03:18 AM:
! B+ @8 T$ |. x. f8 c* v1 O* w- I/ Y- E& Q
梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?7 ?# u8 G& X6 I# c. \4 v7 n! ?
我唔要,你拎返走.
$ c% J6 b# Y/ g5 }) `
; t; f/ I- D# ?/ w4 _
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:29:7 [& d0 H5 P' O$ N

) x, h. N1 t: Z+ I- c/ i
( O0 v  \, @& V; B; ?0 A7 _唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
2 _8 |: K6 {& X
你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
Originally posted by QuiGonJinn at  03:54 AM:
- ^/ B' S( f6 r" g) y& k
3 K2 A% \7 n# F: o" w你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
: i; s' }, t' {3 B$ |) d0 X7 R/ k; g& t* L; I/ I; g1 D
我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 04:22:
4 J1 z- i  ?3 ]% s7 B4 f, `$ C! L. v( k# n
) W" w' Q- p: P  z
我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
1 r% m) ]9 Q/ M0 U我只著短褲...
9 @8 @8 {( s' x( t) D. X6 |4 P, E& e0 S, H
就算我真係原本著長褲,+ {3 q2 G/ V- U* Y, Y0 H2 @) N/ r
槍仍是要看,沒變.$ Q  Z, w. w0 {' G/ `6 I! |
" X( ^! q- i( `( X9 r
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  04:35 AM:+ Y. B" o, ~$ z6 ~5 Y9 Z
7 s& F0 w$ \/ J3 @
我只著短褲...
6 L+ F$ }* u) G; X; g) t; u7 t% v/ p. j, [" @  m6 R& q
就算我真係原本著長褲,
; H8 @1 E# F; I; D槍仍是要看,沒變.& w3 N8 {( w' P2 S' @

! f' t6 l2 D8 p1 q[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
% {& Y  b$ n! }" O. k# ~' i. g0 W6 n$ s( O& k( ^
掛件Cap 帽都怕跌.... 凍得縮了(冷縮熱脹)....看!不見鳥
極樂妳好,你個bb都姆可愛,著咁多3實唔會凍親啦,希望妳個女身體健康^^
看完後真的感到很touch
- E, F* G# }) ?; X+ \3 I2 a' c, \我預祝小姐新年快樂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。