<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?
返回列表 回復 發帖
其實真係好難受
6 j+ g7 U5 V7 r, ^, D9 [" {+ {* e佢都唔知點再面對d小朋友
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:3 J/ f5 E2 I9 q/ j

& G+ U! Y: \$ G/ R0 J) F; M' e( e! ^5 p2 _! L" k
因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
3 ^" _/ G' E% ?( ~1 ?" t) y# j
1 L& b  n5 {1 N, F- v" m' K" I# q7 l8 z. W1 {: V; z# o
Originally posted by chong2002 at 2008-2-15 12:59 AM:
4 p0 f/ W# F; w+ H/ Y3 c+ u( C- n! ~) l! R$ }; E4 v
好啦,佢依家喊左
  v, M" m. b' y閣下會唔會同情佢?
" c* u1 I/ C2 \' ]5 Q) v% d  I; Y% D" ~6 o6 T8 O3 q* P/ p0 g8 f
我唔會同情,局既機會太大,你望下呢個post既回應就知有幾多人中左計。
我愛長澤
咩都比人睇曬
3 o4 P. q4 }) h又有人嗌黑鮑" z# M  |1 X! g- X: O/ U& p

4 ?% s% v; ~" W0 |3 k3 W1 F仲唔死 = ="
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:* b" d" H8 d. m: `- I8 q
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
% H6 Q2 ?5 j  w0 S# l4 m* K
: I* Y9 i* L9 p( }3 M+ l因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
  T( W, B1 t7 t. [
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:
8 S; z* }8 w. U5 d5 I) S4 t
1 C/ y6 [. H# ?: I
3 ]- {% a1 \  x6 J# W% {因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
4 ^. g3 f1 h' c  m3 d& x8 x+ o* I  r% E4 t% v
妹妹的橡皮擦既新解釋
Originally posted by s_mon at 2008-2-17 05:36 PM:- T* j! ?+ N  o5 r  Z
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
; N, u: L  b7 G9 z

& R& h9 |# }6 c; d1 H所謂既fan屎,咪又係一堆人之麻,你估下佢地會惡得乜出樣先- S( {7 _  U, }. E0 Y6 d
班fan屎唔通派人去打陳生咩
因為佢天真...2 Q) g6 g1 N% l* x3 a4 p. P
以為我地都天真...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢疑似喊者 都冇真喊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。