<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?
返回列表 回復 發帖
其實真係好難受
7 l( \2 R9 V7 f8 I( k3 `6 C: z佢都唔知點再面對d小朋友
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:
& u8 b- k% q) _- t% j
$ k% _3 G4 M! e: H5 X9 A# c
5 H7 J" h7 n0 W$ J: I7 q7 c& x因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
& Q, S- A( t: A9 d' }4 w, H! a; r9 O( l6 l" X& U
8 I& n9 k7 q! y$ f- L. R# X
Originally posted by chong2002 at 2008-2-15 12:59 AM:) }1 Y3 ?1 D+ Q7 E4 c# B

2 ]. v: {' v5 o7 w- o好啦,佢依家喊左6 l0 T' H/ K  k4 I6 I: V
閣下會唔會同情佢?
# ?7 X: R5 E) q2 G: o% }! g8 l. r; _. Y9 o4 t
我唔會同情,局既機會太大,你望下呢個post既回應就知有幾多人中左計。
我愛長澤
咩都比人睇曬$ u0 ~- v4 e( B. {" u
又有人嗌黑鮑# k) o0 N1 d  n7 L
5 l. C) |1 [9 W% [$ |
仲唔死 = ="
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:( u# j2 ?8 [# g! c5 }( E" h& e
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
! I, b0 m9 [' P" |+ O  g* ^2 z5 A) n& @; E
因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
; B! ?! ]3 i% N  l嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:! T; |3 G5 I7 Z3 j; F- |

' G- ^! ^' L) N7 T$ x
2 L* d% v1 v" I' u因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
6 v% D" X# H- c& C- U5 r: f/ @3 @+ G6 ?3 d/ b& C
妹妹的橡皮擦既新解釋
Originally posted by s_mon at 2008-2-17 05:36 PM:
, }0 R. V- U# ?8 \, J" Q果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
0 I# U3 u2 w0 d9 P2 s5 M) c# L
  `) b: P) z9 h$ `所謂既fan屎,咪又係一堆人之麻,你估下佢地會惡得乜出樣先( v0 F! ?# r* ?' Z
班fan屎唔通派人去打陳生咩
因為佢天真...
; `" j# g! H. E+ W$ p  C以為我地都天真...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢疑似喊者 都冇真喊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。