<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 平時o係office有咩做
返回列表 回復 發帖

平時o係office有咩做

公事 私事 都講得~~
吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事....." x; ~: ~- U& \7 g0 G9 m7 B  l
  X) g  ~; b5 G* c" y  F  k. L
差唔多啦.........
Originally posted by shanlinlla at 2008-2-16 02:34 PM:, N4 i0 [+ A1 ?+ s6 z* n/ u
吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事.....
" S! }3 W1 ^5 d0 F% L( s4 |  m2 C- _- E* K$ O
差唔多啦.........
" g1 L5 S! U) e7 f, k+ O
; y' ]; N  I3 i7 N
quality of life wor!
, c. P* a' H4 ~8 B. T/ Whaha
同女同事玩....有幾個女仔成日都著迷你裙番工....緊係乘機一起玩啦....5 D: M# X- `8 f" V8 M
重有架...如果想聽...再講比你
好想聽下^,^
鬧老細囉(因為佢比較隨和),我地成日因為公事嗌交.可能我好憎佢啩
2 k0 ]2 R" k4 M( a+ L. n. y同D同事講下股票囉!講下依家D女咩樣先最正囉!
吹水....上網
打飛機
Originally posted by shanlinlla at 2008-2-16 02:34 PM:
# k. d9 f1 ?# d  a  F吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事.....
5 V& N+ J% E  i( Y+ k+ p差唔多啦.........
7 I0 S8 f. L% t4 h+ l% }) X$ ^
2 i7 G1 z, k9 H9 [6 ?# y  \" ?
咁正既-o-5 w8 R+ J  i2 y# B: i

/ ~7 p1 d$ j4 f: c9 ~" z
Originally posted by a1036043 at 2008-2-16 03:24 PM:; m; ]: c# t1 p9 Y0 a
同女同事玩....有幾個女仔成日都著迷你裙番工....緊係乘機一起玩啦....
3 R9 ~* W# C+ L. c# {4 {% A% L重有架...如果想聽...再講比你
# {# A! E2 y% E# r7 D0 s! e. T

: ^$ B1 S) v2 P" E4 r咩工黎嫁 好正!! xD+ M, C, |, O7 y  A5 \, a7 ?$ v
繼續講繼續講
3 R$ P, A' w$ x( P- V) B, \7 P% o* ^; w  g/ g% w, e6 L* y
Originally posted by 劉偉明 at 2008-2-16 09:31 PM:# D' f2 X3 r! X7 K. v% A7 j; ]
鬧老細囉(因為佢比較隨和),我地成日因為公事嗌交.可能我好憎佢啩
) E6 a5 |& ~; R5 @/ Z$ `同D同事講下股票囉!講下依家D女咩樣先最正囉!
8 L4 M$ {6 x. h: w/ N; }; p+ X8 j* T1 R. b( d) G! n0 X: n
鬧老細*.*) X" h  [4 ^1 Q) i; @3 P
你係咪叻過老細果d?
5 w5 Z% b3 {7 V4 ~
5 `2 e$ c# H6 m$ s; i8 r, k
Originally posted by thomas701 at 2008-2-16 11:01 PM:
4 h' s5 W1 X" W7 a4 ]& ^- P吹水....上網
8 m3 s% Z1 d- v$ Z- d* q
5 j% j7 j. `  L1 w* f! [0 g6 D1 l
咁通常公事有咩做@@?
有冇去廁所訓覺?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 平時o係office有咩做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。