<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇
返回列表 回復 發帖

大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
我有唔同意見~~" `1 i$ K% E; t2 O3 T7 q, {6 R. e
事實係...
6 o# M6 A5 |5 m4 z& R  }4 u佢冇乜野真係要我地去原諒,  L/ y$ W9 Y8 {7 O! [5 s: x
只係我地(觀眾們),
3 ?# `) V" p- r3 Q) D能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     # [: J/ I1 l1 `$ z' Y( i3 v
現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感 : O. Y- h; E* i' P- o7 ]0 o
她又怎能再生存在娛樂圈呢?
樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
藝人始終都是公司一件產品,要他/她表裹相同,唯有各位,特別他/她的迷哥迷姊用天真的態度和加添幻想.....等。+ U' `  X$ m0 D3 F
6 P5 G7 k/ C1 {5 y% p; L$ T
君不見先前有其他藝人同樣令人驚訝。
Originally posted by OFTA at 2008-2-17 12:33 AM:8 w& ?7 ]* l4 j& s' D# O
我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
8 P% Y/ n# `; D# h( e
版主按:
( M/ d9 o! C5 D" Q" \8 p鮑你睇咗, 又把九幾火, 即趙完唱....多多冇好人呀你!
, y9 Z" M* L7 E: R/ ?
/ ?* V8 v- b; W2 y( z
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:10 AM ]
Originally posted by infjlam at 2008-2-17 01:11 AM:* X4 r3 l" n" {4 S3 v  i
我有唔同意見~~
: F" G0 i; S* h- Z: L& g; l" u事實係...
6 ~8 U! I3 d4 Z( F! [佢冇乜野真係要我地去原諒,
: f# n1 A$ u% T5 B" r0 X5 T( w- U只係我地(觀眾們),# K! {  G' h( k6 ^1 x7 a  r
能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
% {* p9 T' B, U! I4 q: r
/ X8 D1 R. J9 I1 ?; v7 _4 [版主按:
5 D1 |4 n; x2 H. T) N1 T人地講明係藝人, 並唔係「真人騷」, 做戲咁做丫嗎老細!
, {: h  ?( d1 k唔通蒙面超人真係打怪獸咩??? 唔通d差佬全部都正義咩??? d法官全部都公正咩??? d西多士真係有屎咩???
, P. M/ g9 s2 y% v* g
. L$ l# ~. C/ r8 @. f( C+ N
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:12 AM ]
Originally posted by phenolphthalein at 2008-2-17 01:54 AM:
7 p8 G3 Z9 y4 k/ L! }" A- t, S# \* K2 z藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     
( ^* f8 l4 a$ n) Y) u現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感
+ \6 ^3 ]* F& R% [7 w她又怎能再生存在娛樂圈呢?
8 |# b8 O' U/ `* u: S
Originally posted by 迪達拉姑 at 2008-2-17 03:02 AM:
: A0 G( E1 r' }6 @: M+ R7 U2 U4 c樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
  o5 ^2 Q2 ?; ]& N: @' i3 E. O, B
Originally posted by 諸藹孔明 at 2008-2-17 09:09 AM:/ Z  n" N/ |3 D
藝人始終都是公司一件產品,要他/她表...
9 s5 C. x( `9 c2 ^. |9 P$ P

- ?, K  R+ C0 z版主按:5 R$ J' u. S' N9 ?7 m8 t7 |
藝人係一件產品既話, 各位老細付出咗幾多$$呢, 洗果些小就要人終生奉獻???  你咪當自己係上帝得假..倒轉頭叫你做制唔制先???9 A: p3 D* [% M1 g4 [' U

" ]4 H$ O# b; ?2 ~+ m人地工餘時間消遣吓又唔可以原諒...我估你唔係要洗腦係要醫腦.
; ~9 ~( c( m4 y! u/ M

0 V5 E. z6 c6 n+ `$ d; m[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:34 AM ]
Originally posted by d228216 at 2008-2-17 11:10 AM:
9 J7 j) C9 ], k9 X0 f7 F$ `7 u$ ]( s# Z% X' a) u1 Z
4 {  O' V& F, ?5 u- \
版主按:
- q9 ^4 E: k' K% i" |, F' d) h人地講...
; T# N5 c' v2 I! U社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎* [/ ?" W6 F3 N# }+ ~) {
這是普世價值' _  O* p' Q  z5 `
我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
根本無咩原唔原諒,
* H  }) j5 h& p8 H1 u! T請問佢錯左邊度?+ w& D0 e$ c" U0 _  q  Y
因為隻飽黑果頭?
" L3 I+ M: w' q! {! d+ L4 ?  R# N8 x男歡女愛有咩問題?& t& n7 z5 \- ]6 Y( V. k
藝人做愛有咩問題?
% |' T1 x7 |4 H和尚做愛就有問題遮! J; k) k, z/ Z1 p2 A
不過和尚夢遺有無問題?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。