<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題
返回列表 回復 發帖
唔好諗太多野   禁樣會搞到自已發惡夢架
Originally posted by 155220 at 2008-3-6 08:22 PM:
  o. C" z% B. z7 a唔知點解我間中訓訓下會發夢,之後劇情會去到行梯級,然後一行就會失重心,就響失重心果一刻嵬會驚醒,你地有無遇過同樣情況同埋知唔知點解?
' x8 n( j/ A5 t9 _7 S! o6 [

4 w) U2 J) M, O" O
8 q' h$ d3 ?" LDid you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
Originally posted by sakura310 at 2008-3-6 21:38:
) Y; t1 ?0 k& ?: m8 [9 x+ Y據說(我都忘了是從哪裡得知...)6 C3 e  J/ _  Y& M5 u
好似...
$ }3 _( M  s  d& I- I* N
. E( @$ ^$ ^2 }9 D' y: Z7 I! q; F9 N咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
Originally posted by sk at 2008-3-7 12:54:
/ K0 }' F' z% k& v: x% o/ A
. K& g- _; O% g3 n; i: F: }; G" {  j' f: C8 M. I" K& Q

5 y1 ?% S  I. ^6 }- dDid you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
) a% {7 d* ^* H7 u

6 m# z/ l. u+ d# q唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:16 PM:
3 ^( ~6 ]3 N( W4 g* X3 A/ b! K$ u: g7 u% H
3 ?! x7 A: G5 l; ^
唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
  i* r5 o+ A0 x' N$ ^) v你點唔去港男區呀e+???
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:15 PM:
! Z: H6 L% y- H- L5 O. T1 W! p# O' Y% R, `2 D' U* E

D) d7 {* R* d% l, `# V咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
" r/ @/ z0 K) o9 W( g6 {; d' T咁我又唔清楚wor) t# @# ^- E( I0 t$ F- y
我記得有次夢到係我行行下仆低左
1 I- \9 X7 B- |# K: [跟住就有哥種「離心」ge感覺
6 O3 R; ?8 x% q! t我算係好偶然先會發生類似ge事  h- M0 J7 Q" L4 w
我諗話在青少年期間,可能係指15到25歲咁上下掛...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 16:21:& z0 j. ^5 s* Y

F$ f$ E- z# s4 F你點唔去港男區呀e+???
- a3 H. R& [% U" |  [" m# W% I
0 l+ l) z+ m2 n5 I6 Y9 u# d
我唔知點解好多時唔知點回帖好/ Z4 @1 y* e  b8 J
你又有無好似我咁驚醒阿?
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:00 PM:
1 f5 t( ?' ^7 y% m. X, z  y% Q5 c
, q6 r* T8 l+ h& ?, b
- j# ~: C& L, ?6 C  s我唔知點解好多時唔知點回帖好! ^; {, Q; \/ ^& [
你又有無好似我咁驚醒阿?
7 v" X; Y% f, C5 O
去我度羅~~9 J! i$ J# X  C( A/ a" l- V3 \5 a
有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 20:20:: ~+ G) @/ T) v8 \3 {9 c% C! i
& l" r7 ^- S; n3 b9 c
去我度羅~~. s! u' @6 q8 ?. h8 b$ f  T
有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
: ]5 H- Y1 }2 V$ u, D9 Q
( l# n# ^' u1 v4 I* y咁你咪訓得好差?( i/ K+ v3 Q0 z
以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:31 PM:1 v' p6 x& j% p6 S/ e0 M8 c/ j
( z9 {% {  P- H, j8 V
* r" y" y0 ]8 ~7 G
咁你咪訓得好差?' M( l- q, _- H! @* w
以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
' L& X/ }; l& A4 M+ m咁又唔算 , 不過一撞到個欄就咩羅 ...% y8 V2 R: t! F% m3 |7 I- y
仲唔去我度???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。