<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦)9 m3 c( S! ?! Y3 U, D- S+ N
將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~4 s+ m' K, K: p% m# N
2 r, F  T2 t  l0 T4 j
' r. F& Q/ ~# p! C$ M7 V$ ]7 ~
又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:
% R. }. k( O; S& Z* _- O0 E+ g細佬本身就已經係大個天大既笑話啦
4 t, Q1 C. c# h唔使刻意都好愚人啦........
2 O' a4 L8 j1 c% o9 a3 y3 k& a# A
* h) }# A% e+ Q6 g; @
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:" E4 s! H- K3 [' E# t7 Z* _' X2 `
. {$ `: M% {3 H7 V- G
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
/ u2 Y. J) j0 T/ \( g) n# x
好笑就得啦!
$ }& c9 ~" Y2 u7 c' q% }2 t天生係笑話
比呢首歌人聽
8 z$ R* T8 s$ Thttp://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E* C! s% P2 k4 I1 R! t
仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:
8 O! L0 D. C. ~. ]3 v2 i
6 p# |, Q, R( c+ A3 e好笑就得啦!$ X# S+ A# ]' u! b9 E) E
天生係笑
+ t) ?/ r* [" z4 \: t0 k
( G; n3 N$ {1 N! S
咁就差唔多
另一個方法:
; c9 H* S. i8 S0 ]將呢個post轉過黎吹水版6 g9 w4 \) P9 r+ |, |; R6 ~! t
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:
% x1 c- D  k3 E6 R
. ~9 o+ N3 S2 l- C, k咁就差唔多
& p% d$ B& a5 I) s  ~) b7 t; ?
笑話咪笑話囉!
5 U6 F$ h- G6 X( H1 t6 M認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:/ d7 m; \3 g& [" a' A, A3 ]: H( n

; J( m% y+ ^% T笑話咪笑話囉!( p& A- E0 b  T- x$ K
認左佢無死嫁
; n8 I; V- k& u4 C

) s8 Q6 j; ~/ D  x  V. j/ \8 T0 c俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:
- k0 b& [* K/ e7 E7 `. ~4 G; f. a) t9 T  U( N# T# b, [: s( }; u
' u' x8 @* k( D* `+ y6 O
俾d 自信自己啦衰仔
/ s, r( A( @+ a你估我想嫁咩.......9 \1 Y! E" b+ E( C4 _6 G
好多野唉......唔到我話事
自己經驗6 r/ j3 Y2 g7 |! d: d" Y
打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)
6 d4 G3 ~. Z# P" o7 R然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。