<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦)$ F) J& O+ p! N: J
將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~
! f! A) e$ B( [, b6 h' O8 ]0 |4 w2 E
1 {* J0 u8 I0 N+ F1 K' x5 L0 F( V/ t" {. H
又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:5 E" v, t0 f6 ~. Z0 p
細佬本身就已經係大個天大既笑話啦2 K& M. g" h5 i3 p
唔使刻意都好愚人啦........
$ r1 _% e1 E) _) m. N- T; |7 j
$ T; Y9 j- w& g% r; Y
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:
/ T3 X$ o, C$ L* ^& Z0 o, M
5 V9 Y4 a, L4 [  y3 n' n你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
; O- ?+ ^' d- K& u好笑就得啦!
- F3 Y: O5 I: C- `: M$ @( w6 U天生係笑話
比呢首歌人聽6 i# D6 t0 |& w1 {
http://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E% \" \6 C2 [1 Z: k$ H3 t
仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:: h* D5 J0 \. n4 i; k2 p
/ P) E( a! t7 w4 e+ B
好笑就得啦!9 Y0 I1 ~+ R7 e- d/ D; q. Y
天生係笑
% p9 u3 H4 `6 F2 W3 _( ?! z4 E9 i; W; ]( i: B
咁就差唔多
另一個方法:1 b+ \& Z6 |- A. W" E2 `9 G% N' r
將呢個post轉過黎吹水版
' p( a* G# x7 ?. {http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:! F; u( V! s' z* v! P0 b/ z! {$ ?

: D1 D6 \' s( h咁就差唔多
+ N& c: i8 f$ i0 n. y/ {. j
笑話咪笑話囉!: j; \9 f, T7 {! ]& C
認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:. P. m! w8 f, @$ ?, A/ @! p# e- O
8 J' v- V  n* n& P; e
笑話咪笑話囉!
' R9 {- y2 V8 f" `" i' k2 ^認左佢無死嫁
5 }. p7 e  E6 F" _2 L
  q3 ^3 W% X% \& h& s1 k, W俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:. h' l) x! z* ~2 {' y5 b3 @
+ |: j5 b3 Q% ~( N$ |
% }+ H: \- _0 c) a, \
俾d 自信自己啦衰仔
( N* p1 U" Z5 d- R/ I5 u
你估我想嫁咩........ o$ f6 h  G0 r9 X! b
好多野唉......唔到我話事
自己經驗7 F  ]9 t1 D( _
打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)
+ m* d" v- M3 k" B然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。