<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 12:24 AM:
2 {+ o/ B/ Y+ d如果大家o係論壇無理頭比67版主扣分你...
# n8 ^+ h, E6 p& V, K

8 B$ A5 p( q+ R6 _3 i" {閣下言論煽風點火# ?8 f2 s7 Q9 D( {. W# F% M
$ `9 h+ }; C, ~8 F5 y$ n# a6 R
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
呢個我意見,講都唔得 ?
' M; h4 d4 i% s! S3 }9 o3 a" Y, \( r- W4 b0 u0 G
我又唔係話做!!!
4 U" z, a5 [  }8 h: G; _7 W; e) _9 q$ J" h& e5 }# u
我一向都覺得26fun論壇好好架,版主人都唔錯,* S& `, @3 S# L. t1 p
如果你地係唔會無理頭扣人分,你駛咩理我點講呢 !!!!
5 k. m& o2 G4 `# P9 C# E, C; e. R: N; Y" ~7 w  N( v# {
P.S.仲有,我只係回應個樓主個問題 !!!!!
6 p" Y! p- P* r5 ?8 j$ o" y5 K$ S1 M6 A6 n! i
[ Last edited by jen01 on 2008-4-10 at 01:10 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 00:56:0 x& D, I6 I! `
+ u, t. E  E& A' F2 x
/ i5 u9 w. P9 d0 c5 i7 {$ m
閣下言論煽風點火
/ E+ s3 [8 i& D! G  j' O( m9 F9 e7 u& |, o
' j4 `4 L1 @; c1 R

; e. T4 b6 M9 N* H5 N其實佢又有道理wo ....- x# @( R! p# Z8 u6 j* S0 {
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事5 l1 x- z6 @  y2 e
唔能夠怪曬佢
勇勇做咩咁躁 ?????
3 v  `* t! u$ n3 f5 Y) \, t% A3 X8 \% p" ?: |/ |
爆左粗比人扣幾分.        天公地道 吖
9 h6 d6 J4 d0 k, ^3 U& d" H+ V( d3 V0 C: p, |1 d/ r" k1 A
..........香港乜乜區 係扣 50 分嫁) [. H  x$ h8 i# E7 [2 [4 y& Q
7 F: j3 B* ?  U8 u
咁都要嬲 ??!?
Originally posted by mk政 at 2008-4-10 01:09 AM:
: d: m) K8 ^; K" o6 N
$ S( @+ U0 ?* [3 s" C) s
3 ~2 ?/ C/ |: C其實佢又有道理wo ....
, r, W3 j: J, X# j! Q2 @* o1 P佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事
: {8 `) P: Y0 B" z$ n, ^+ ~唔能夠怪曬佢
! r2 q8 H! ?% ?* J- v  ?) j. c( P* T+ E' Q& r+ g' I( p' a+ E1 B
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓! \1 ]5 K& j* T+ D

' k8 @. k2 p! p; r1 F2 t未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 12:56 AM:' f' g2 X! `( p! m7 }0 B7 f

9 R1 q- e; j8 \9 Y9 V/ r! p
: R; R9 ~. f: |+ k2 M5 w/ f閣下言論煽風點火
; F5 C% i+ R9 n7 Y- g* T6 M; |8 y2 t. r- `0 Z
; F" y; p% b" y: O: w7 E
: o) q% _5 F2 q6 [/ H6 D# G! ]版主,其實近來這裡計分時有出錯,是否管理人員問題?我亦發現efun近來靜了很多,是真的,很多post已沒有人回﹗就算出post都是新會員,比較老資格的會員出post或回覆已少之又少了﹗
0 r6 P. Q# I% z! H6 _
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:05 AM:
* h/ H) f$ g2 \呢個我意見,講都唔得 ?% r6 B, Q/ U4 }& ~- i( u9 t8 i0 n
& W0 Z  Y4 C, w! F( @
我又唔係話...
. K8 k: e3 K- X1 c: }5 d% l" h! w* k0 X$ A2 U9 Y$ Y3 t8 l9 B
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓  V/ j% q9 ]4 W. s& d2 m4 \# f

4 N3 ]$ Y/ I1 X. H) f- G未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
; l+ v+ p( ]1 L! L% K' x% f! D  F4 U
我又唔係話做!!! <-- 冇錯你係齋 talk,但言詞中含有煽動他人之意
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 01:18 AM:
+ e6 m: y3 C4 E, p1 O% Z$ `. v+ I8 R0 p6 w: c
. d0 r5 ]# |) d
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓) X6 Y  Q( B! a# T
! w$ N# K; a$ x, S# W% G
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
; T! S7 W& h  ^! l, t5 q
! s3 H, Z9 q  f. g* Y/ L/ Q
既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!
" ?2 S5 i9 a4 S" @4 Z5 W
9 L4 V- n% y  o% l/ V不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
本來有720分,現在又變回718分,看積分紀錄又沒有顯示扣我分,不是計較這一、兩分,只是近來這裡確有些問題出現了﹗
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:22 AM:
9 t/ a$ P) i0 e. g
& ?2 d+ g7 `# o) y6 E( {& s, n; g, q- b, a2 W. y$ ~2 Y6 `
既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!# n% u& _5 t  X% t

( u: y! P' G3 j% F# p/ w) C+ v( A不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
+ `- w5 V& X# b; U: p2 t. T/ c# U# P% l6 i) g  `6 S
咁你真係有煽動人搞事嘛
! [8 \; Q% x. @0 X1 T. O$ e, j4 P4 M! d- t$ o/ d. _
煽動 扣 5 分: o0 F+ o: `. F6 Y% Q( E
+ g, u; \- L; f0 m) N, z
版主對你好好了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。