<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 12:24 AM:
9 S2 K* g3 K. D( D5 G. m+ y如果大家o係論壇無理頭比67版主扣分你...
4 I& F. z  s! ~- ^. X$ M: r
9 R- u  i; I2 w; Y3 J9 U' `  |
閣下言論煽風點火- Q- h/ E2 K* Y( u2 Z
& R$ Y1 D8 K  u; {2 D" r! e4 f
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
呢個我意見,講都唔得 ?
: ?: x: ]8 t$ O% C3 i% R/ r2 I* `- v3 a1 M; @
我又唔係話做!!!! s% o  ~) L8 d/ h( V

' E/ u% s( p- P! m# Y  Q$ g' q5 _我一向都覺得26fun論壇好好架,版主人都唔錯,% o7 \' b# c/ m; `, G* U
如果你地係唔會無理頭扣人分,你駛咩理我點講呢 !!!!4 o% q5 [! J+ P9 b% l6 _

) S. O% n! l5 DP.S.仲有,我只係回應個樓主個問題 !!!!!4 j7 {5 g1 p  w) A7 e$ H& p8 u
5 t8 G% ^# U% a  X
[ Last edited by jen01 on 2008-4-10 at 01:10 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 00:56:" M( T1 z; @/ r& V* _

4 r6 m' [6 \/ X5 q4 p$ F* K9 h/ j8 o3 t4 M! P
閣下言論煽風點火' r, h) O$ ]/ r7 e
3 i+ ^1 J$ H8 X. A) ~# }  V1 ]
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
: G9 Q5 u3 I3 O8 w8 o

% e7 E* s; k4 G/ f4 v+ s其實佢又有道理wo ..... q+ ~" W  [2 F1 ^9 J/ w( D" x2 c
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事
+ _9 e% W6 s/ S) V/ p+ H1 U0 w" t8 K, S唔能夠怪曬佢
勇勇做咩咁躁 ?????- q6 L5 a5 \( }0 c. `

1 F2 }, R8 x" t' _爆左粗比人扣幾分.        天公地道 吖
4 S' J$ o8 G$ ~% W2 K# p! O
; ]$ ]0 a- i: I4 |+ \ ..........香港乜乜區 係扣 50 分嫁
: m" s0 Q1 A* w7 ~+ \3 C
, o/ ]) |- @8 g咁都要嬲 ??!?
Originally posted by mk政 at 2008-4-10 01:09 AM:
4 C3 E+ e2 t. _: e- K2 F% C* u$ y
9 ^9 o1 P% r; ~3 x) B8 C) k+ Y; l4 M% s0 q2 b
其實佢又有道理wo ....
; j6 q+ E% h" Y. Y4 |& v" g2 m- T佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事* ]3 J6 R: j! E- c* O  X
唔能夠怪曬佢
1 O# E) [0 R9 C8 Q' \8 J) F& V
$ v+ Z; t4 C. U. ~6 b/ s& L* J
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓
+ d, {2 p- ]+ A  o1 l2 M# j/ N9 N4 Z1 O. v' L; R; K
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 12:56 AM:
2 n. d9 o* B9 D. U6 x/ ^0 o! h
& `4 h. e) m5 S; g* I. G: D! [/ y2 }2 y9 x
閣下言論煽風點火
. r* v" I1 L* p+ P# B
2 x0 |! \8 v- [7 I; ?$ h而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
; w. O8 B. q8 a9 j" D( j& T2 d8 @9 D% d! N2 D% n+ \) M. R
版主,其實近來這裡計分時有出錯,是否管理人員問題?我亦發現efun近來靜了很多,是真的,很多post已沒有人回﹗就算出post都是新會員,比較老資格的會員出post或回覆已少之又少了﹗2 V) [- e3 e+ y$ {0 |% X
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:05 AM:
. n7 P$ o) _% h+ u) C/ u呢個我意見,講都唔得 ?, D/ g% @, V) C

" K1 m3 x! [; p我又唔係話...
9 X: Z  B: S1 Q* K; G

) g7 q* K# w3 F& R) L今次扣呢 5 分可以作為一個教訓
7 ~4 l( ^' u4 H+ y) D& }
& c2 ^( l- t( |8 _- ~未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言: X$ y+ L- p' F4 B
3 Q% F. ~1 H# {+ y" \& e: d
我又唔係話做!!! <-- 冇錯你係齋 talk,但言詞中含有煽動他人之意
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 01:18 AM:; F+ a# B* B/ s2 t

0 y& O* O8 u8 w5 w; @( k0 M
* {5 P% P% J* x/ n今次扣呢 5 分可以作為一個教訓# P! t" t) a) Y- {/ Q7 I

% _' ~7 I# l. Y4 ]未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
' r+ v  i9 a* o9 o( g+ y- U- |1 v$ v
既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!4 z4 H) L9 P0 N/ D$ u. ~) D
% u* T' N9 v( X0 P# [6 W$ t
不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
本來有720分,現在又變回718分,看積分紀錄又沒有顯示扣我分,不是計較這一、兩分,只是近來這裡確有些問題出現了﹗
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:22 AM:
: Q1 {7 k$ A) e; M& J: l' O; D  k- I4 i: J$ `( X

) a' w: j- x6 ]2 X- A既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!
$ d  t& c4 q5 e% U3 F" b% Z' q6 Z2 k6 I
不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
5 o- }. o3 o+ C7 h, ^- E
3 x( ]2 U  B6 X* A咁你真係有煽動人搞事嘛 % |! A9 p! l0 V

* Z/ P; q6 y3 G9 m( B, a煽動 扣 5 分
+ W+ B  Y- ]) N9 q. X- z- O
0 L& Z: G* P+ u: O4 s* J& c版主對你好好了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。