<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...2 u: A' j9 M: [/ D4 Z) t5 h9 B& U) T

* U9 {$ S* w9 C: `3 V# N巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....
# v9 z" W8 I* u! E9 y第一次世界大戰.....+ O- b; N1 B* R
: q, G+ X# ]4 {2 A
有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???- T' _9 A2 ?6 l* j/ R! |$ w2 U+ I8 ~
# [& @; u/ z0 L7 F
好累,但又一定要溫...
7 e( S. W- b1 r  O, _& n: z6 G9 j( e8 u1 n: f' R& t
[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....
: ]0 {+ d( a* m# d4 P' O; m
% L- W! e* K# S0 n6 @- G讀到死
( k7 \% X* O6 a8 l) W2 W" P* X- Y
9 ]& u+ `' ^: @- j5 t9 A- A0 W[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..7 e: w; C( Q- m1 Y( o8 @/ y
宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"
$ U- |- [7 [& C  q! R) [1 Q明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力5 H6 w1 p& [! C5 f0 v, `; R3 K
你考之前一晚仲去到咁盡
8 t7 V9 u! {# ]4 H& J溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁- n3 i5 E. ^4 I: r3 n3 b, y, T
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去* ^# i( ~7 t% v, H+ I0 w/ N
最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:
0 t) f" p; D0 T7 e, W仲有個文化大革命...., M- E. Z8 a3 x, D/ M! r
: |9 `3 d+ e. s: @, G6 e
讀到死
+ e3 l" J5 z& P' O* e* H# C# ?唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....9 H* z& d& T8 u
! C# f4 \; o! A, l2 G
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街) T! t4 Z) R* V
7 {) O* j* Y. b! h% @7 q8 [5 m
我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....( R; _+ v6 a' r/ E" m

# o( Z6 d" J3 h) d- _1 o: C4 g  P仲有香港,日本,東西亞,冷戰....' r! D# D& c7 w

! A/ y$ a( f& f: j要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:
" T& Q7 h. T/ _7 D! d$ v- E* c4 o: }) a
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
, ^& E0 Z6 d3 H/ U1 L- }

1 ?3 z6 J, X" n# T  ~3 g" L4 U  N2 k% p0 r/ x
比我發洩下啦...3 i- a4 i% I1 [" L% Y
/ s6 z( X  V. V! Q
我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
8 B# U" ^. ?5 L' V8 E& e4 G比我發洩下啦...
2 {+ W7 L8 ?$ ?, h" e9 d6 |$ R* I5 Q7 d4 d# o
我再唔講野會爆啦
8 \: _# y7 z9 I0 _4 B( e* x
我可以俾你講野* E8 C% a: h3 d  b3 y# U
呢度大把人同你分享
$ e8 h; h7 J- u& U9 C: y$ }不過講野唔一定要夾雜粗口既
, a/ E& t& ^6 H$ u# M2 K5 u& U4 o% @& v
麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:
" P5 b2 m" C  y) a5 `
- P0 E0 R; L$ }6 w( M2 V" a我可以俾你講野1 _7 l" w; F' U9 W  {
呢度大把人同你分享
) W: R, s# ~* \2 |4 |! c- c8 e不過講野唔一定要夾雜粗口既
( [- T  c+ V; p* k- b  e4 F) ^4 s9 k  M4 U$ @! H
麻煩你改一改果個post
' P& X3 ^' R) i! J
$ G: d: q0 S  n1 O. i0 z" J* p( m* }
ok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
1 X, i( c8 P6 Z6 }# _& B1 j! o. B% l- h+ M% k

# Q/ j" w# k; V) Y) Iok
7 B( [& }9 \3 }, J! ^1 @http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024
) X$ w3 G' S/ o! `! g
3 w5 k7 I: ?# Dyet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。