<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 誠徵問題,比個八字黎幫你測下野
返回列表 回復 發帖

誠徵問題,比個八字黎幫你測下野

吹水地方玩算命
8 b. v: g( L' |; \$ O  }唔好問到無雷公咁遠,最好有具體和實際問題。/ k& ~$ w9 i6 `4 j0 l7 P
隨機答有緣者,說得對不對都話比我知,對的不用誇,錯的隨便話(唔錯無進步),志在練習拿分下載,哈哈/ k. I1 I$ Y  l3 C% y, {1 z
唔想比八字又可以比姓名,加埋話我知你幾歲有無改過名就得8 c& u' V$ j, ]9 G. I( G8 o# e
兩樣都唔比咁串又可以,誠心小小問問題(具體d),話我知你幾歲咩生肖。
7 _6 l# b4 Y, v( R- ^) _2 G我功力有限,大家當參加性意見就好# y2 h* j7 @9 f+ B
版主和大佬級優先處理,因為佢地比到分我,哈哈,其次係會較誠實回答
5-31-1975 12:00am出生 兔年 事業同財運如何呢???
* v1 e, V* |* U8 F  W
  v' _) a. E$ I% G4 ?5 O  u# z/ _5 p$ @$ B# E5 C" |
3 g$ U+ W$ x" M

9 E& [; ^* H/ b( H. K5 `                                                                    祝. m+ p: `" n  u: ?$ S! L4 e' s
                                                                           生意興隆
我都想玩8 `* `2 y. P4 j3 A' {
但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字
- {: I; O# |2 r$ V我唔係話你
7 V; _; W( B+ X( r* a8 a不過好易比其他人攞左去亂用
有片有相
歡迎入去睇睇
網址係   
http://takealook.ucoz.com/home.html
Originally posted by tung1688 at 2008-4-28 06:55 AM:/ B2 f8 F# j( l$ G
5-31-1975 12:00am出生 兔年 事業同財...
% |, ~) |" a7 j, D3 Y
??大佬,男定女都要單聲掛,唔係都幾難搞清楚
! Z0 I, U) {* G! I' a你不是從事財務工作就多是做生意的命6 C* o! e/ T+ ^+ T6 C, o
你財運唔慌差得去邊啦,唔好玩我d細啦
Originally posted by D9B9A97E at 2008-4-28 12:28 PM:. k# ~5 Z. o. ?8 t0 a/ _
我都想玩
5 R% p1 t3 R/ k" i2 D但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字& l8 e2 ^4 r6 d" g
我唔係話你) |) s+ b( y% X( z
不過好易比其他人攞左去亂用
& z$ i1 v# }" E: b: B" b
首先,好多人都以為人地知道個八字會死,其實如果對方都唔知你係邊個,全世界同一個八字隨時超過一兩億,可以做得咩1 ~' s5 a! A9 Z3 D# o
其次,你咁既想法又無錯,所以上面已經講過,唔算八字重有玩姓名,再唔係就乜都唔使,認真問個問題,話我知你幾歲和生肖就得,唔使煩,唔想公佈又可以pm我,當然啦,話明隨緣而答,當然唔會個個都答啦,因為很多人都係隨便問,求其放底個問題或八字就算,根本唔認為,又無想過會話比我知我算得對唔對,所以一般會答版主或老江湖
' H: L! ]' I' }- V, `+ Y肚餓,閃
Originally posted by 說說看 at 2008-4-28 13:33:+ G& [) ~" q7 Z1 Q* D
3 j. H- a$ a) `6 c
??大佬,男定女都要單聲掛,唔係都幾難搞清楚: y% n7 c2 ?7 n' A; {; t$ w
你不是從事財務工作就多是做生意的命
, R- [# ^( D% ~8 j1 v8 P2 ?" \你財運唔慌差得去邊啦,唔好玩我d細啦
" z" W/ \5 R  w, I
oh!sorry!...........boy~
Originally posted by D9B9A97E at 2008-4-28 12:28 PM:: I' u! X7 S' E. J& d% g, u$ @
我都想玩% B: Q- u+ O! Y
但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字
. Y. N# w* R* p; X. X0 `: G我唔係話你) E  l& W& w' T. w! M7 y
不過好易比其他人攞左去亂用
6 t4 S' z1 N& S6 b; `
唔知你年紀幾大,你現在比較辛苦難受,唔係幾合皮,要多主意身體,破財或用錢較多,總之財運就是不好。參考下
Originally posted by tung1688 at 2008-4-28 02:32 PM:1 x# D% m8 S* I  E+ }/ p. r
5 s$ A" n" b4 h1 n
oh!sorry!...........boy~
7 G* Q9 \5 d% j( `3 m' l" K7 m
先反饋我說的再論其它,對就對,錯就錯,唔緊要,照直講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 誠徵問題,比個八字黎幫你測下野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。