<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....
返回列表 回復 發帖

(CE)聽日經濟死硬區....

都唔知自己識定唔識=  =' v6 [, q3 x( S( x- g( a" P: K9 O% n
問我野,我又好似答到,但又好似答得唔完整咁....8 E9 J7 `1 u+ h7 i* l2 c5 Y

# _* A+ [7 y5 {# t8 }% d晝圖都已經唔係好掂,如果出得深嘅就
* m6 a  ~. l( a  V$ Q% {計數計到死,淨係國民收入呢課,都講得bye bye...(M1,M2,M3,仲有好多....)
( ^0 h3 x8 e" u0 P5 D% ~) g# U最後文字題,d定義根本多到無可能記得晒....
6 Q: X& Q7 I0 B1 K0 B" q' T$ ], F$ E7 _4 Y% ~1 l' E
聽日CE經濟,死得
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 23:44:
/ S3 q8 P4 x; k% A- U  e  g3 N打狗棒先生祝我高中狀元,并且日後官至國家主席/中央軍委副主席/國防部長.....
& Y: X4 I' d4 w3 `4 u/ D我都希望做到以上官職,所以我多謝佢嘅祝福,而"承你貴言"只係客套說話 !!!!!!7 \9 a, a  Z0 h  S4 q) z3 ^
& |) z# O! w" e- V# C% G
: t" W  ^: C. [! Y, n4 w0 i
未來國家主席
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06 AM:
# W: Q7 j0 \" S2 ^9 @$ ^4 [/ p2 Y8 H5 t/ s: i* `
. U1 s- T8 x2 e8 S! d8 w# p- O- R
未來國家主席
% s6 D9 s7 ?. Z1 a2 }# |% Y( R
5 @% f: `9 V: \& c8 V% \8 V' j8 h" U! Z承你貴言
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06:# r% N9 J) A( [8 X
2 s/ B- w' \& A. V' a+ ?

: r/ j7 a) X& @6 B未來國家主席
! f/ s  O! O6 ^; D3 R" K未來國家精神病研究院主席
; h$ m: ]: x7 f職能: 畀人研究- p+ W' Q, B" c; x+ f
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51:
  T* f* ?: |: e  l+ {* c+ I- V; E; V2 T$ g; }4 e' S
未來國家精神病研究院主席& B1 Q- T. ^  }; G9 L
職能: 畀人研究
" J/ F% q+ O" _# D/ D! V7 Z
8 a, n  @% k( q( Z  D. n: r
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
' Y: B/ R4 f# x/ s+ ?& U職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
7 A# F2 p/ ]3 h' S, f3 ^4 U
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55:
7 Y6 T7 r( k' c$ C0 M  {2 B5 L4 ^+ @; ]
未來國家精神病研究院長期院友協會主席0 V( `! K( O- K! c
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....5 a: t" ?& H" v2 m
& F: ^! d. I2 _4 B4 W' d5 M: f
早D訓
: z& B! m1 ]2 _唔好諗甘多# M0 B+ s. p/ T8 s9 O/ Z
會考唔係溫一日半日就識哂
經濟唔係好難姐..
* h, c3 g4 f6 p" U3 [/ J
8 `; V2 ~& C4 r& e) G我平時有做開功課, 而家溫一陣都記得
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51 AM:
+ l; Z# d# P9 W; D- j9 Y, S6 C: C
# E; K" u9 R/ X: E( c: n未來國家精神病研究院主席0 I# a9 \, L0 L6 A! C* J) F$ I
職能: 畀人研究( k" n# p8 I. Y& \; |5 `
# e! L/ H' U; t' m  L' ]& u* u& F" T, M- c1 |% f

( K: f, r; i. F7 |& t" c1 b
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55 AM:
" c+ ?- f2 H0 O) p
: |0 |; D3 m, j9 j4 K! F未來國家精神病研究院長期院友協會主席+ a1 A2 s; v6 T7 g
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
1 ^& F: x3 v& k  y3 Q+ a
2 }- H1 ~# s# f雖然我都好憎土共
, W* j& x, k9 n' x4 h不過唔好將時事政治區d交帶黎呢度嘈la
Originally posted by jen01 at 2008-4-30 01:01 AM:
# ]3 @) p4 O: Q都唔知自己識定唔識=  =
5 C1 T" A/ Q3 W/ @+ Q. _$ K問我野,我又...
+ l; z7 c7 K: A2 q! g" w! t對呢科冇興趣好難考得好
: q8 ?5 u! _5 G2 e我自己都係一個人辦: y* x' Y8 `+ \: Q7 o6 k' X, ?
唔係完全唔識
3 ]: R  w8 p! X( i. }不過成日都明d唔明d7 B/ A( u0 E7 k1 B0 z2 W+ [9 T/ D
不過今日份卷已經比想像中易3 a2 O' l" C* L( v# h
我都唔敢相信我識做咁多
9 @; T5 S  B  g  X) d2 B8 O(雖然我都係冇乜信心呢科會高分)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。