<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)文科考完區
返回列表 回復 發帖

(CE)文科考完區

考完中史,基本上都考完,! \2 @: \4 p+ k; P# c) h% H
仲有個oral,有排先考: J7 V4 o+ h4 f  `9 u* S

u! @9 X: Q: t+ O# D3 i各位會考生,你地考完會考諗著點呢4 ]. }4 ~- z/ o) a& ]. O4 c3 y
我係高登聽到有人話想搵工,有人話休息...  E: a* w6 E0 M
6 X0 X0 r% {) m
你地呢
Originally posted by jen01 at 2008-5-6 01:55 PM:7 N+ @: \- \) v  [8 ?" G- u2 V
我係高登聽到有人話想搵工,有人話休息...
6 F! @5 S) O0 X
% w, O% p6 B  O0 L
. b3 A& \% [. C( e. P- V

5 q! Z8 Q, ~6 W+ t/ P0 G點解唔過返高登傾?
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-5-6 02:20 PM:
% e( H. H3 a# U8 t點解唔過返高登傾?
4 v# z2 N; _+ s" y, A% ~7 C: d% r3 [5 d
因為我唔係高登會員,
Originally posted by jen01 at 2008-5-6 02:20 PM:$ H) c0 h' k4 ?# C3 X3 ~* V1 ^

9 A( j7 M" a5 ?6 v. b
) `5 }4 r$ B) W, m1 ~6 f- A因為我唔係高登會員,
0 x! `* w5 @! B算啦 你係依度開post都係俾人追擊多
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

i"m free...
9 n' ~* P' _# S# K8 ^6 Tnow i just focus my driving license test^^
一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
Originally posted by e_e at 2008-5-6 16:26:
7 C; R& x* g6 b3 V6 k7 ]7 V一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
! \7 r& I2 L' z% Z- ~2 ~, n
甘生,識你咁耐,幾句最有道理!!!
Originally posted by e_e at 2008-5-6 04:26 PM:9 ?- O# L* F; G8 m
! D  X8 l+ m+ a' O0 U
聽講台灣d 大學 同 高中無分別喎?# S1 s5 P* r, S! o+ r: a
只係掛名叫大學 但實質係 高中..0 U* ~* K) g! Q2 J* s
原來甘兄.................係垃圾' L+ @+ D" Z! ?

V* o/ O1 I+ S5 C0 i[ Last edited by chong2002 on 2008-5-6 at 05:33 PM ]
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by e_e at 2008-5-6 04:26 PM:& B  z8 J" k. q6 i* |! X! ?
# K3 z# o- G# t' c+ k???$ p+ o/ b9 M4 L6 _$ f$ t5 m

9 Q9 \5 [! [0 y) X- H/ ~% z, V! v: Dwhy say this??* K: N% u6 u! K, E* E, O4 D
& X( e" h1 l: }
more explanation pls
Originally posted by e_e at 6-5-2008 16:26:. ~( |) Y* G# K4 L
! D8 b# M6 ^* ^/ A' b) R

" X0 ~2 K1 p; E5 N) L算吧喇你青頭甘...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)文科考完區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。