<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有意思...黑白版頭
返回列表 回復 發帖

有意思...黑白版頭

做得好....最好係呢3日都係......!
Originally posted by 邪x at 2008-5-19 16:22:
( y+ B. C2 u( g. W/ p7 i9 `做得好....最好係呢3日都係......!
1 y8 f6 h0 F6 E$ A, x

8 _( S1 r  X( }* ^# O+ e5 z! u7 `+ ?, D* d% E. o
未來三日都會' O/ Z- m8 E2 D7 \8 h
主意出自三位有心管理人員, 詳見:
$ Q, r8 j" _6 G9 x& P! khttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181846&fpage=1
/ A# F$ \9 N% F" [4 q' o; Y' n% F多謝你支持呢個行動.
非常贊成!讚不絕口!
le 到咁多細路架!?0 Q9 e9 w( i& D) F- R% a
你地有無唸下如果 le 到 5 去跟其他咁轉,+ h! e3 u. v& q# [6 z$ \
實比人圍攻死
$ I0 c) P, h1 k/ m6 u我覺得 le d 事不需要贊, 因為是應該的
% T6 F! B( d0 s! s& u! z; J---------後加:7 m$ E4 b0 t) h8 H  c# e0 c; y
因為不為這些事而動容的, 就應該不可叫做一個人; a3 L- ?. G. f0 V% p

9 w! E) y. [# t9 I4 _  X' j[ Last edited by astepor on 2008-5-20 at 09:23 AM ]
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
Originally posted by astepor at 2008-5-20 09:20:3 h: v# ~! y( ?
le 到咁多細路架!?6 x5 U% h# E) i% ?2 C5 _) V
你地有無唸下如果...
: e% d: Q* x- W  W$ t
0 ?4 ?: ?+ `& @+ I. n
' R% \0 H% ^, x3 P; ~
既然你覺得一切都係理所當然, 我亦理所當然咁同你講:
" n- S( @; w6 p  X7 _支持嘅我多謝你, 唔支持嘅我請你唔好講廢話.
& R) [/ c! Z1 X1 C我唔覺得你嘅嘩眾取寵言論有幾了不起有幾獨特, 我只會覺得如果你唔係本住支持本論壇嘅心態, 入黎做會員做乜?7 g: |6 |+ a$ S: ^, `
乜野叫做一定要做? 呢度每一個人所做嘅皆出於自發性, 與怕受壓力毫無關係./ L4 \; ]6 r* ?
我唔該你用吓腦思考先好去回覆.
Originally posted by astepor at 2008-5-20 09:20 AM:, o9 Z6 Y/ e: K" k
le 到咁多細路架!?
) E9 _$ Y+ I& p4 g你地有無唸下如果...
5 f  ]: ~% t" ]9 s9 I好多細路?你係成年人?聽閣下言論吾多覺!9吾搭8之餘仲話版主呃分!
! ^0 P* o( \1 S/ K, s+ a  x* ]某版主萬9幾分呃乜春野分呀?你係咪低能架請問?
4 X' f5 M" f: O# H4 D/ b因為是應該的<咩係應該?理所當然??
6 _$ T4 z$ L6 _9 n" O5 I  i都要去做先得架!!!!
: n+ X- j+ }( o3 m% `我而家x你就應該!!!!!你都on   99!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by astepor at 2008-5-20 09:20 AM:
3 j- s. e- K6 ole 到咁多細路架!?( n- ?/ p: J8 j) t7 v: `
你地有無唸下如果...
0 r8 @" Z4 C. n2 r! ]" m: \
1 ~) Z+ x, Q9 v% q; o
你都認同呢個行動o米得o羅...
8 T2 P0 }  r. M% j% Q' P& j  h5 ?* w& |% m, o8 K$ i0 L0 A

6 C3 e+ r* s% U+ J( c8 {題外話,
- r* V0 z" W' q東方日報(還有幾份香港報刊都係)個logo字都冇改黑白色,- R  ]) X. G# q
咁係o米都要去批鬥一番先: H. l0 w: @' H$ M" s, c
3 g, y6 Z6 b" h
都係一個心意o者,
9 t; i5 F& ^( I/ [  f, p- J7 {唔一定代表D乜格

167 x 126 PIXEL下載

Originally posted by astepor at 2008-5-20 09:20:
6 D3 F! j# ~, R0 ?* m因為不為這些事而動容的, 就應該不可叫做一個人
! M8 t8 z2 E* S
2 ^; y0 M% l+ [& P% A
) D4 o$ u# J9 P6 \3 G這一句說的好.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有意思...黑白版頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。