<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:47 PM:7 ^' e7 K' p6 p9 y: G
) ?9 ~$ `1 d) z( o- L3 |. Z7 D
我絕對冇話你粗礦wo
. \( A8 v" a. W5 Q5 [唔好俾我冷淡既用詞呃到,其實我內裡好友善嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:49 PM:
: q& d6 V& m  W0 G7 i7 [# t! |  L7 l: Z5 [+ q5 A# F1 e
唔好俾我自由神既ac呃到,其實我內裡係大邪神黎嫁
7 o4 T5 a3 P2 |9 [! M0 P
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:50 PM:" @! ]. B# d# ^3 N# E8 Q+ n

4 a  U0 o5 H) o8 B  P' I8 \/ j
% c& S5 c* K1 x. _1 J/ Q5 k, f: X講講下,唔見左可米.......~_~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:56 PM:2 v' {7 X- Y8 q1 U! Q. Q0 t
9 H" L! U" W9 P+ B
講講下,唔見左可米.......~_~
8 g5 ^: m9 V4 G/ g& C0 J% T比某神邪到嚇走左+ S, O+ P( L, b( F2 E9 K  y

# r+ s6 h. M1 o' i: t$ N4 G% _http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181949&page=1#
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 10:29 PM:
9 S( T- ]; D" J+ p偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
7 _3 J2 F. Y( Y
咩事呀大哥
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 22:29:
6 ?! R  j7 E0 o5 t& r+ m偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
) H" U& K2 t( z1 [4 X3 X" j, f. |0 R0 P( h1 b
咩事呀大姐 快 d 回魂啦
可米...你好
Originally posted by 自由神 at  10:32 PM:
# d' U/ g6 g- \: ^, F9 Q0 G( i
1 Y  N/ ^- A8 o+ M  ?- B0 l- k咩事呀大哥
8 \) _0 O4 H! e, f  N" c7 [; u4 b

; f- G  @  T( L9 y9 }7 A. ~10楼滴问题你懂吗?
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 21:48:4 R3 U' d4 F2 C) B
0 G2 j! F% z7 K; r  H

4 A0 V2 ]  O+ X4 i# L3 g真奇怪?为什麽这里滴人都叫偶作pl...
( `: Q6 u( U# t5 D' N1 B是仁兄,人兄是類似人妻的詞語嗦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。