<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:47 PM:
/ p2 p; y- t: w1 J3 z" z( n
  e4 Z3 N5 R& H8 \2 {我絕對冇話你粗礦wo
1 d* z' J3 I  ]* d7 |' g: g唔好俾我冷淡既用詞呃到,其實我內裡好友善嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:49 PM:$ P- d+ N' U6 S1 P/ N" p+ V
2 o- b0 K  Y- R7 o: L
唔好俾我自由神既ac呃到,其實我內裡係大邪神黎嫁
/ H1 ?6 t; G" R7 Z% u+ S/ v, p
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:50 PM:
5 a% g# f/ n- q- O* _3 B3 X9 R6 o0 H( \9 a: O$ H3 B: O
+ X" G5 K3 {, D. t  R( [' |+ D
講講下,唔見左可米.......~_~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:56 PM:* @  v) _% f5 c. Y; B- x1 _

7 o9 A" x# f( {' Z! X5 s講講下,唔見左可米.......~_~
) O& w9 k% I. ^% B0 ?比某神邪到嚇走左
) K5 J) w: T8 T7 F; F( g% Y; O. u7 G) n1 W% O/ B
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181949&page=1#
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 10:29 PM:3 h2 E$ ]6 K% z' e. o- I
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
* X( N4 I) T5 G" H* D/ A咩事呀大哥
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 22:29:
8 l9 ^! {( x  f1 s偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
) J9 Y9 y. s" R2 x6 Q
2 d. U2 Y+ v8 Y+ C  |' @3 |) ^咩事呀大姐 快 d 回魂啦
可米...你好
Originally posted by 自由神 at  10:32 PM:! _! i  ?. X$ _( A! j

- q! {* S4 u. i+ K; V咩事呀大哥
4 \3 `9 Q! |! Z5 U8 A
% ]4 y" N+ l6 V/ Y, M6 ^# I8 q
10楼滴问题你懂吗?
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 21:48:3 \* K9 K* Z% I9 q
/ ~: m/ ^9 Z( d0 p: I" \4 `
" I& b9 G" U7 N
真奇怪?为什麽这里滴人都叫偶作pl...
" f. P, ^# ^3 ?' a2 j5 G
是仁兄,人兄是類似人妻的詞語嗦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。