<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-5-26 10:11 AM:
' J' M) J) T6 l1 _5 ~4 ~  l& ?6 k' H! y  O
因為我有鼻敏感,對煙有好大反應
  |5 p4 |, |& d+ @9 O" a" N$ `9 P" }! R9 ]
果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
Originally posted by infjlam at 2008-5-27 02:11:
& P) A# G( V6 x1 L* Z以我個人來說,都係NO WAY,, S- u9 d4 U( `2 H: [7 q" W
因為我有鼻敏感,對煙有好大反應
$ P5 b  C' G; u. v4 K5 G' }+ L
: @) R' ?  `$ x5 q
我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
Lee3,
0 {! S( w0 T1 J( t  j- L% j! H, G/ I. Y- h. ]& g) ~6 U
你身體有咩事呀 ??
1 W/ q$ \- i. Q! |: M1 Y$ A咁嚴重 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-27 03:39 PM:
* g- [3 a! C# y! L& j
& R; B1 S! T; ^5 p我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
! Z* N' {- k8 M0 F. C6 u
8 L2 q6 I- {4 R5 j9 b
我冇你咁強o麻
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 15:28:
  [& r% p: y2 U果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
' f6 s+ ]9 Y4 H* O2 Z# ]
眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是8 A9 }; L# @9 N& U
* f; J/ V4 V) A
<<<<<<呢幾項全中
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 03:28 PM:! c# t! ^, Q; R8 D  ?" U

" H+ L% f# L$ ~: @
% f5 d4 E% |" \6 Y- E2 {" F果然是同道中的受困者。我的過敏...
# O8 A# S! b( z) u. n. V  f8 m

180 x 244 PIXEL下載

假設你唔食煙。。。
6 w8 H$ ~1 I" w8 S# f. i& a如果條女同你DO完野後。。。 4 v6 @! r" I0 `7 ?8 v: Q9 N9 ]4 m5 A
條女就躺在床上享受“事後煙”。。。
  A6 Q/ T6 \: k1 K5 u. _對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。
4 o+ n, d! n1 E& w2 X* q可憐既你就忙緊清理條JJ。。。
% U8 a6 q6 h0 c
( k+ q7 |5 p! A" j3 y! B' ]6 }4 o條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。 ! u7 W$ P& L  `) @2 p' U
哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。 , i0 h9 W: t) k

. W5 A- F2 s) v! {' g; R6 ~問你點頂﹖  
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 16:21:9 Z# ]6 S" D  u7 f# x
假設你唔食煙。。。
# W/ N: D- h7 ]) m8 \& c! I! |如果條女同你DO...
$ n; _2 n7 D4 N. o0 I, h+ J
我照鏡都頂得自己順啦
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 04:21 PM:
+ Y8 I0 J, K) q2 X假設你唔食煙。。。
# k, i( H( N: h2 N  A& O; v如果條女同你DO完野後。。。 5 [' M- F5 t& L) V4 G- A+ A
條女就躺在床上享受“事後煙”。。。 ; \& F, Y$ x2 f% h
對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。 ; N! j. Z" p- [# B0 a- i/ J
可憐既你就忙緊清理條JJ。。。
0 \! S+ Q4 D( T, ^6 X
: b' r# A' _. Z+ a0 i' _條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。 ; ~3 r+ S0 v5 @, q, L9 A
哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。 7 U8 A3 z8 R7 H, @9 S1 ~% t! x
1 \1 B$ V9 Q+ n& v; U; \
問你點頂﹖   
. h, a+ Z# F5 ]+ O/ n' K5 z
+ T* Q: Y: k" x7 K  v8 c但假設兩個都食煙呢 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:26 PM:; ^6 i4 S" m& x7 F

, {  Y- e. a$ @& S4 N% [5 u$ c) h4 C0 r3 S
但假設兩個都食煙呢 ??
& H# n$ p# ~0 _$ ^$ i; S, b/ [& D1 ?

' E  j) O' B/ Q, A8 V% t4 N* d9 J臭(香)味相投 lor ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。