<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:31:" @# H% ~2 q0 `* ?! j* N* A1 F
我去左政版投訴區啦,
/ |9 |% K0 D. U7 g# P都係無人理喎
+ w( Y  S( \0 B6 g3 I3 h3 {5 |* r
. L% C8 z. S9 [: e& D1 }# x0 s你同cheery都係反共嘅,; _$ \. a' ~2 N% C  k
自己友梗係撐自己友啦可
$ A/ J) K8 d: ]) q# G/ ~成件事錯晒
原來你係版主.....早響嘛 !!!!" M0 J  ]( x/ B; l2 M
( z& g; J* Y4 M$ `: x1 N4 F6 [# H
咁我咪搬番政版講囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:25 PM:2 z. s) j  Y, N
我呢個post係投訴咖,; i" X* V4 {) k/ ?

/ [8 x1 L6 o% ]" _如果兩位吹水吹得好開心嘅,6 B/ O0 X+ P  ~) e! {
請自行開post,: P) s  x. E/ M9 u# C3 w
(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
# L  P8 j+ A# H! S
4 q& d1 M5 g. J% P
# H/ J& z$ t; a7 p* p$ u呢度個個post 都比人吹水咖啦~ 乜你咁惡咖?唔通原來你真正身份係admin?3 U; p+ h! k8 L" ~4 l! d
我唔信~~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:29 PM:
% `/ A! o7 O8 ?& F$ Z, f" ]  f4 Y) {' x
QuiGonJinn就快俾你ban架啦
2 n' h# F. T7 v. A

( M+ D# G0 y1 a3 G
9 O" U1 i# A4 z) b' J* d快喇快喇,過多三五七十年啦~
好....當我無係吹水區講過呢件事,
! v+ O) H& t( Z: g* b; V
( @7 I- ?2 `4 C  y0 Q5 J: s7 V回番你先,
9 c& b) M' j+ B% j我係特使大人
邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,,
7 D, c. B/ ?: ?
' S* E6 S- B4 m8 X你呢D咪唔適當既場合做唔適當既野羅,,,,
$ j. F  c# [- N1 \) c# A仲好意思大條道理去駛版主做野既,,,, 5 z4 r' g' s; G/ q, G; {
+ l$ B" w9 t$ s6 Z4 z9 J9 V, i
我只想講,版主唔係打EF工,無錢收咖!!
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:31 PM:! I4 }# M4 T7 p; g" F
我去左政版投訴區啦,
/ L, R% P2 T  R# F都係無人理喎, C$ a8 |: G0 L2 h7 C

: q# p, V( x! [0 i$ @你同cheery都係反共嘅,% n5 x$ C7 n1 c: n
自己友梗係撐自己友啦可
" M6 G' `; c* y( n8 D等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~
% N( ^- [3 ?8 h呢度無撐共反共,只有吹水人士~
Originally posted by ephigh at 2008-5-28 06:37 PM:
( Z9 }1 A5 L( B9 p$ ~邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, :now...
( k- b0 M9 y3 v6 P, q
5 D8 e& n: V+ j' q你係邊個嘅分身呀
$ V( L9 K- R. H& W, [( |
9 m; S# Z  Q* G6 t; G% m' M講番先,! v' I+ x* l: P1 b  ]) X
岩岩帶左比吹水區版主咁多麻煩,唔好意思,
7 c# g5 Y$ ]% N1 \2 i我已經係政版開番個新post.....
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:34 PM:3 p) `4 Z1 t, A6 ~6 \. q7 s
原來你係版主.....早響嘛 !!!!7 T3 t3 r' b7 F) P% o

- R4 w2 Q* d/ H/ }4 Y咁我咪搬番政版講囉
/ a- ?2 d5 p% q; _! J6 B
, Y2 t- ?  `) Z' I2 O' @2 K9 B
) s" ^+ T8 ^6 j3 i/ ]+ y# U乜有版主出現過咩? 你咪嚇我呀jen~~~
Originally posted by Beelzebub at 2008-5-28 06:38 PM:
! x' [4 c% r* Z6 @$ A' }6 |
4 p2 Q7 ]) E; l" w) u' K3 R! V等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~
' d: U& m4 q+ _2 F呢度無撐共反共,只有吹水人士~
1 h0 g& ~+ j- R' x) Y7 R3 N& y+ S5 B: R/ m* S- C: d
我都係吹下水姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。