<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 海外會員求圖區!
返回列表 回復 發帖

海外會員求圖區!

我想很多的海外會員入我一樣,都是不夠600分,不能下載圖片。所以我在這裡懇求一些港友,幫幫忙,下載一下,upload 在rapidshare 又好,ifile.net 又好,而酬勞我會為你發放一些外國的圖片,譬如一些名模或明星等等。
( f$ R  E/ L" @9 j$ P" z
+ f. w5 m" n( K+ r$ D, t! {第一份請求:
: X6 v- [$ {7 y" j# F" Z2 Ohttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=182782&fpage=14 W# u8 v+ f  j0 Q
3 V7 [# I3 k" F6 X
謝謝!
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 03:17:2 |& e9 s) E: ]: h' a
我想很多的海外會員入我一樣,都是不...
% f* \. ^9 z' E7 Q2 i7 p& g1 W% z# G
1 pics = 1 points  
; T. v% Y0 ~1 @4 B  A7 _# f) e2 o- q
deal or not
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 03:17:, U0 p4 ~7 v2 J2 `  N
  e0 i0 X4 y( N& P# d
積分 440% I" a* g, h9 S9 n+ [( n
發帖 1099
( {8 P! `8 O( `4 G/ h# F5 V! }注冊 2003-3-11
, X! r" W2 q  h6 c: Y$ F. B( K
到宜家你都冇600實分,你自己諗一諗點解啦
9 I# v% m, `7 j, g( x) G( Z: k2 ]更何況.......求圖唔係在這區
Delete
( u7 j5 J' V. p% k
' l7 s. k) q: y7 u+ \[ Last edited by sfxc0000 on 2008-5-31 at 05:48 AM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-31 03:54:
7 r  E# E; J( R4 a2 `
; J+ J9 N7 [) x7 {  B積分 440
" U5 E$ Y0 {5 L6 _* ^! @% n發帖 1099. x( t4 V6 p4 u* v( o) K8 d
注冊 2003-3-11
, S# ?$ T8 W& k* w2 M
到宜家你都冇600實分,你自己諗一諗點解啦- g! q7 K! i& W6 {! \5 C
更何況.......求圖唔係在這區
( e8 F6 X2 Y* b3 @貴精不貴多,Lee3兄言出必中.
Originally posted by QuiGonJinn at  05:05 AM:/ S2 q/ a! e, A+ f7 E) J' S
Download-Link #1: [url]http://rapid...
6 Z) R# c. \% O" W, K& ~/ ?3 U
6 h& c$ n. S3 }+ B4 EOh..man , you should do this early..... then i counld not do that again Orz ....
i was on a 3 hour train ride home, so i missed the link...i wished the PM system worked.
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-30 11:54 AM:, T+ I' b: [9 t9 t( b

1 I: I7 o0 g; q$ n/ O4 [積分 4402 m; o+ S0 y$ d: O
發帖 1099
, U4 g2 i4 L8 X/ G注冊 2003-3-11

2 ]3 V0 c9 d5 |到宜家你都冇600實分,一諗點解啦& h  L& b' ?6 e7 h! X
# }0 l9 r! ]2 ^
0 X/ s6 W$ Z% p5 A: G) B2 [
STUPID SYSTEM WIPE!!!!!!! I HAD 600 BEFORE!!!!!
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 08:09:
/ s0 }4 h" X! l- H& o& n/ e( X+ A' ~" S( X  v4 R1 O

6 p. Q  Q' K( C% q# }STUPID SYSTEM WIPE!!!!!!! I HAD 600 BEFORE!!!!!
6 P9 w1 K" l2 x7 b0 ?5 W7 ~3 L1 ~& W1 _  @* e& k6 ?' V2 L

- A/ ?& A% n, ~6 w8 O" JLee, 你會唔會急進左小小呢?( I) R5 I. O6 q3 N' W8 N  \- ^! ]
每個地方都有佢嘅遊戲規則, 如果你咁做試問同個規則抗衡有乜分別?! F, H8 s- v/ F& b" J0 ]
我知道海外會員嘅難處, 亦明白積分下載對你地嘅慾望有所阻礙; 但要知道分數唔係無意思嘅, 就好似貨幣原理一樣, 你要獲得, 就當然要付出咖啦~3 G  n0 K0 q/ d* l5 ~, k7 H" z
你無可能努力工作賺到人工, 但去買野就唔駛比錢咖~ 咁物有入無出? 邊有咁著數咖?0 W4 W4 V. r0 c1 ]: }6 _
自從下載量會減除積分後, 其實EF 唔止版主加分, 亦有自動加分去令會員有分數獲得, 咁做係想大家踴躍d 去發表, 而唔好做一個賺夠分就唔出聲嘅cd-rom, 出發點真係只想個論壇唔好死氣沉沉, 希望你同其他版友明白呢個原意~6 L" D. P+ G" V- U4 x' ^

4 D  z4 I( C3 d$ L5 ]# B& f另外, 從善如流下, 我相信admin 亦會精益求精去不斷改進EF, 務求令大家享受EF 帶比大家嘅樂趣, 不妨輕鬆d 去拭目以待吖~
/ S( n4 e  R* m9 V6 K  T
Originally posted by Lee3 at  03:17:8 Q  v5 H# E. N
3 V( A+ K/ v9 |
6 f! g& o2 p/ z  U- Oo係大網站轉貼o既圖,都唔使點求啦嘩+ @3 C% w- v$ C4 P! }
http://pic.yule.tom.com/vw/89960-1.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 海外會員求圖區!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。