<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-1 23:54:
+ k: O% a, z5 ?- f, O/ n9 Z$ F$ Y
1 ~7 C5 {( T& H0 U1 F0 R
你呢 ?? 八婆
- p+ v4 f1 K1 T: z! L$ B8 M# ^+ e
唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,; F4 O" Z# W4 W
你聽日响維基就俾人i開file.0 j5 o! M- p: y5 Y- c
3 t8 Q. p1 k7 P
唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革." b% H/ D/ K9 Z2 \0 D

* o- o& |$ \9 K: O! f香港依家十天半月鬧一次文革.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:03 AM:6 K8 W7 p3 _" H) P- u) f4 p
" W9 a) h" T, a$ m0 `; U6 F
唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,
# N) N* n7 `0 T; k4 R% x9 w" J你聽日响維基就俾人i開file.' j: i4 H" m0 R  }. C
" u) j5 u0 \6 t) q) T) f6 E% J4 ~
唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革./ a  r1 C, S/ t) T! B; v

! u- R9 \3 O) ?1 T* `( n: {香港依家十天半月鬧一次文革.
/ X5 S' O2 C/ {0 {3 a! I

" X3 X+ w- b$ _9 W莫非你想開我嘅file ???
  t* K$ u) K' \6 o5 ^
/ p1 \, j4 V# g8 y. O8 G再講,
: c* b, \$ S1 i8 W7 i你除左同我嘈之外,幫過我d咩 ??
/ o( X; K8 P, u5 ?
  Z- i! d, G# j$ f  `$ a0 Y, b文革都係言論自由嘅一種...
" `) p$ O( z5 Q8 g/ {. E, O只係激進d啫....3 [6 D6 e# C* u  \# f8 Z- d
你唔鐘意咪唔好出聲囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:06:
7 w3 o. N6 @* R  A6 c6 Q( c6 ^
4 R8 {$ i9 ~2 d+ f4 i7 s% u  |2 F  E* G3 }- e& Y
莫非你想開我嘅file ???! f2 r: |& C4 V- d
. q1 U+ u2 }, B; t2 j( A2 q4 \7 |5 \
...
  v; ^/ n7 u  I5 {文革都係言論自由嘅一種???/ s. _' R' ^7 {
你..........
; p" s6 v: c8 Y6 V
. r7 _/ |8 \4 x( r8 [文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.
+ n& o. A' j# t$ f文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞.
我想睇鏘鏗...
靚仔娛
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:12 AM:
) N! }; s% w: |% y: e文革都係言論自由嘅一種???, B6 R# `. R4 i  s7 u
你..........
. L5 @' k. E4 q! B* [2 o2 C0 q
9 i( a( y+ K) R5 n& s文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺." R9 `) L) ~* ^1 B" Y% s. e
文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞.
# N# f! e; r4 U: A+ Y
7 U3 x/ C* f$ h  v! Z; _
, x0 ]3 d; t* j5 Z' N7 |
) H9 A9 h% @0 {: ?+ d8 N$ S, g
所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:16:8 ~+ f$ S# Q( e5 \. e3 p

1 M+ q( I$ }8 o+ e+ Y+ N% o" N8 |; u( n1 T) A& i) l& j
$ X/ a! q; I+ G' G: w文革係禁絕言論自由,清除異己嘅屠殺.
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 12:16 AM:4 E6 ^; C+ w- V; j! |9 c

6 k, I1 t+ H, ~9 i0 r/ n) ?* a/ {! F: U5 Q% R0 a& K; O0 z
" Y% s$ y! ]" k. d. j" n& @, e9 h: T3 O$ C
& j8 v5 D( j2 K; t3 ^( e, P
早Dsleep la
$ D* x0 ]- G$ `' W1 k0 u- |; q, u  O) c

' ?) e0 a  C, t# K9 ~. d文革有言論自由?
  E/ G2 j0 {* M+ N; c  }: O! T- E你咁講,
- N4 g, V3 M! c) z& e% r7 [等於話杯咖啡入面,有幾片檸檬一樣咁搞笑
' @6 ^# L0 c- E& w0 {# R4 E/ s7 L! ?# K/ O* T
我真係投晒降
起碼比人講得野呀...
' {2 }& e" P, z! v: D3 R( ^" p7 B你可以批鬥我,我都可以批鬥你 !!!
" F. u) m% P, L: w/ B" q& N' N9 h, n* F$ r  u' i2 Y
雖然唔比人罵毛澤東,
, X% U' I/ p" W; X但最少比人支持毛澤東喎....: R4 i6 R. v( c' X6 ?9 y# q
7 Z6 H: I8 r2 u! Q
咁...咁都算係言論自由掛...$ v' ~, _& U9 N% @  H

M9 ]* X: A6 [7 D  n% yp.s.自己都覺得自己講得牽強,不過無計,為左同QuiGonJinn嘈....死都要撐落去...
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:33:
0 V$ @1 y$ G2 d起碼比人講得野呀.../ }7 ?9 {( d* V' E4 @
你可以批鬥我,...
+ x5 m* z. ~. A- v) [+ I) i6 j
執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~
& n+ ?; o1 ], Q同我撐?!!
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:44 AM:
* [  B" [* Z$ V
- L  _! S1 [. ^& |2 }. `執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~8 P/ N5 u0 v8 c. \. x, V' h
同我撐?!!
! t$ o1 m; v/ w6 n1 }
7 f! x' C. P; ^! J% h6 R
係喎...你好似無槍咖喎4 y. ?- A, \7 ^0 A0 ~: T
; ?" _& M% s- M, g4 n2 `
送把比你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。