<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你覺得邊個復姓最型???
返回列表 回復 發帖
叫小李就最型啦$ @7 H# ?) ]% x: t0 u

4 X" f( B! h. Z+ |: g
& D) k- r! F' n( N1 Z試想想,
8 ?6 f8 e5 P  y. B+ B  O' S# f* E/ o/ S# C, c/ A! P6 w3 ]
喂...小李媽嗲...我叫你呀
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 02:30 AM:
7 x* i7 k: _0 g! a' m  P, Z叫小李就最型啦
' I3 a9 s& |) \0 K& ?5 S+ u0 k9 y, Y' Z

5 ]0 G' a5 K8 W# P( m! s試想想,$ D6 T) C$ R  t% H/ O3 d. B
1 C4 n- \) n" v
喂...小李媽嗲...我叫你呀
) b* B9 i4 ?) r
' R! G! ]& U; F" u

' `, Z  l, O: s) Z1 g射死你~
8 Y3 c8 v0 r6 r$ x烤熟埋你隻北極熊
呢啲嘢有得計型唔型架咩
! M; a  h& n$ N$ v3 b0 \% @1 m3 ?6 s. U; i% W( H1 ?
係要揀個就 "上官" 啦, 好似勁啲咁 . i; R' s6 ?0 b8 h4 `7 A

. `* f/ v1 w6 K1 p[ Last edited by LU on 2008-6-3 at 02:45 AM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-3 02:35 AM:
) i( z) F( T  k- Z3 W3 `  @! C- Q  H

& S8 ^" W7 \9 @1 m+ ]
& X  Z0 A" }8 A' f+ M3 S0 R5 @' u3 w& }射死你~' z% Q" V% ^) q- [. `
烤熟埋你隻北極熊
1 s# Q; e1 g3 l* I
* Q5 b; v4 J( Q; m" i0 _* R我隻熊掌一拍就打死你啦
1 N6 X3 }5 s- p# q" }' K$ F想食我5 U" e; s- G0 b' [
慳番d力打飛機仲好啦- }/ T7 Y4 q) w
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 02:43 AM:+ I6 r- h0 }9 |/ r/ ]: }& c( m6 U
9 h! {0 C: i8 h6 l( c* L! V! Q

% a" y# r( M  @$ A8 k我隻熊掌一拍就打死你啦& f' E3 Q$ P/ ?5 n" Z& s( M7 a2 g
想食我
' r2 {/ p2 E7 l# \* L3 ]' d慳番d力打飛機仲好啦. N/ ^: P' u( f& l* d
% h% I9 H: Q0 v" [4 h7 z

: C! B! S# s8 I7 Q" ?  R- H
/ K1 n# G( e" N) O我係囡囡) {# E" ]1 n4 Z5 l( S* r+ l" D  v

" U. j  V6 `6 K4 K我唔打機機架,見係你磨杯豆漿過你又掂話
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-3 02:48 AM:, L* u5 Q# b1 d& P, a4 I* w

4 R5 o) ^" p( ^( O; A  I0 c3 ^& M+ f7 w3 C. ]. n% \

; [. w! J/ ]. ~5 V2 X我係囡囡+ C; R  U  X$ u8 \5 [

/ ~" z9 ~4 H- \( Q* w" E$ O5 N! X: J我唔打機機架,見係你磨杯豆漿過你又掂話
0 o, d) _8 w/ K/ w+ X

! T- ^; k: R: J. S; q3 T+ N我最鍾意咬人忽忽~
) P4 W& b5 s8 j. B& ^( S(估唔到你咁都講得出口)' a/ I9 F/ }, ~" S- T& E
: q& P  a% J; p7 M
再講,
$ W0 i* P0 Z5 }- l: D5 B係咪磨杯豆漿過我啫...
Originally posted by LU at 2008-6-3 02:42 AM:2 X" M) _( p# L( j1 }9 S
呢啲嘢有得計型唔型架咩 9 M1 n/ x3 d  w3 U+ k
; B/ M. g/ w5 E+ W+ I& O) K, O2 d
係要揀個就 "上官" 啦, 好似勁啲咁
# ^* b  L' }1 e" s, i; L3 D, l) J/ _2 x+ ~5 Y; |
[ Last edited by LU on 2008-6-3 at 02:45 AM ]
& g! O1 c; L2 d! r. q# c
''上官小強''~~勁型
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 02:50 AM:
# ~9 i' `3 p2 a$ B: }+ \( r7 L' h: L- U! `8 f9 k, d1 R
再講,) s3 p4 Z& Y& h  k* C7 J0 e& i' D
係咪磨杯豆漿過我啫...
0 d  a" W! c4 _  f3 E7 _# R/ n% D8 e7 A2 F: p
乜咁心急呀~4 s, ^, F' m. Z/ l; v# p# F
今晚乾塘聽晚再同你吹吹la!
范姜```系啊 B 哥哥个老婆窝```/ Y$ J3 V% a$ H& X" U
我比较中意  呼延 因为我句的距型```# @0 j- F" D% _
双鞭 呼延绰
左丘姓,是中國的一個複姓。左丘姓的來源至今仍是撲朔迷離,甚至都不能確定到底有沒有這個姓,因為左丘姓的始祖是《左傳》的作者——左丘明,目前不能確定他到底是姓左丘、左還是丘,所以不能確定有無此姓。但也有一說,說左丘姓事實上是來自於當時齊國都城臨淄的附近一個叫左丘的地方,後人便以左丘為姓。3 D# F7 K+ S3 ]$ C) g$ }5 `( a
http://zh.wikipedia.org/w/index. ... 3&variant=zh-tw4 P$ H  l( x3 F8 F( y. T

0 [. e6 K0 O/ m- l* T最適合我們這些網上留連的人,連姓氏也搞得撲朔迷離
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你覺得邊個復姓最型???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。