<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??
返回列表 回復 發帖

各位信唔信呢位索女28歲 ??

http://www.youtube.com/watch?v=mKpcN8Xkdq4
& k/ `$ U7 R# C: v
5 p2 d# ^4 Q2 o3 I' T/ a- D個女仔索嗎
7 ^$ M; w( I4 J' O. a/ X1 X我本身以為佢只得22,3歲,  p* [) R" ]: W
估唔到佢28歲
我是一隻來自南極的北極熊
搵個人應下我好喎
sry~+ H$ n( A+ Y( A2 F. N- r
我真係唔多鍾意佢....3 J# Y6 Q3 |  V0 N" G; L
特別佢粒八婆癦好難頂.....
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 03:19:
6 W6 @+ Q% c7 N( V, P4 N搵個人應下我好喎
- n' ^& v  ~' }, X6 G

0 a+ i/ K% |8 z# [% C
/ J$ e4 s# |* l. v# S$ I" r2 U2 h
Originally posted by SWK at 2008-6-3 03:41:5 z$ T, |8 @# \! O2 y4 v

% c9 |% X( }7 \& k: H4 x9 Y8 O+ K0 q% i! X4 E: H# e9 s- ]

& R  ^* z. e6 D8 b! n% v8 i; J0 q
; ^3 P9 L( u# w; l: r% P
Originally posted by head at 2008-6-3 03:43 AM:! d, [: @6 a, b: t6 N9 |; ~7 U
$ b- D% K" c$ }1 X! ^
  L, M% l+ Q( g: l8 V  v1 ^: m; @& F

) h; e0 J  ^7 P* |" \( u3 e! q
6 Y9 W0 p# U( G% U. S
Originally posted by chrislovegill at 2008-6-3 03:23 AM:6 y: N7 I5 P" j' \2 _# h. n
sry~* l: v/ n9 F( S1 v
我真係唔多鍾意佢....
3 [6 \9 x. B/ X特別佢粒八婆癦好難頂.....
/ o+ g0 ~! X: ?- l2 `
0 U8 g" L: n/ M
八婆癦
# ~, t( G6 p  W邊度呀
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 04:17:& \' C( V2 T! K

- |' e+ E: |9 ]9 r  Q& C% M- u" [$ m' o2 G
八婆癦
: O: v5 p5 F% k* c' z邊度呀
+ B3 O1 Y  n& y* S6 v+ _/ U& E5 ]7 b! o  ?) I
咀角下
係呀 , e+好多都睇唔出架 , 少心下次會失身比熟女呀~~
如果可以同佢扑野,真係死都抵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。