<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 23:16:
1 S: c, A, j2 U0 v0 L0 a# L+ A! W' ?- D* w5 T8 J4 A

+ }$ g; s* W( Q& V) U' q6 T/ w6 Q不是早前已幹掉了一次嗎
5 t3 c% f2 E& t% L+ K" j8 U! m: {9 G; Z/ p3 e9 o" H3 e
8 c/ V& c0 {2 Z1 _$ l6 [; h) m
呢隻無我份咖......
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:34 PM:9 J; U5 U+ @8 s5 C1 b) h
不喜歡那個,看看這個
+ l# E5 ~" T# Q, _$ b4 d# `5 Z5 x1 L3 S- R8 c* \
隻細雀熊係米屎忽好痕 ..................
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:16 PM:- J! T9 r$ v0 b4 u
% t8 t& p2 @6 C3 N  q
( O1 O/ T3 B" p& R1 c
不是早前已幹掉了一次嗎
* i4 m' ]- N! f$ X) H
7 R. s& o$ V* ~+ ~# v  z! @
咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 11:49 PM:' u+ S9 q& }, H4 ]; ^$ V
5 p6 r5 |+ \% [. {7 g( u) N

* t$ l3 ~  M( E7 |* r$ e5 s# ~1 p咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
$ L+ b- C: I2 T2 @# D, ~
: P; O6 ^, X6 g/ x, X
也媽嗲~~~~~
睇黎你又好快會再死過 XD
Originally posted by playbr2 at 2008-6-25 23:34:
5 a6 t" N1 Q' s0 X" y算把喇~ 同你辯論根本沒完沒了... 你d技巧太多喇 , 屈哂機添啦! 簡直係坦克橫行 , 我地ed文人雅士都被你亂『車車車』至 盲人啞士 ; 同你辯論有如進入黑洞 , 唔好話其他人 , 就連你自己都迷失世界 , 開始脫離現實 , 沉緬於自己的想像與解釋中 , 更對任何阻擾你內心世界及個人見解的人採取極端的丶激進的 , 企圖去搧動、腐蝕別人 . 憤世嫉俗且好辯 , 這正是第五型人的特徵
3 o3 ?" b+ w4 K# G; n又學埋無的放矢.
( g; ^" H) b6 h2 a8 U& r0 p; T& i5 |9 b7 d6 L
你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 21:57:5 l& s  U: D& ?# o: u

3 B2 m" D8 M9 A$ [( w2 g
/ g. Z3 |# `) }6 m9 a" ]0 v
& m2 _1 t/ `' I' z/ D  a3 p5 {4 `呢吓就靠你地喇~
; q, p5 e9 d' h( k1 }: K- `你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
Originally posted by QuiGonJinn at  12:53 AM:
- `# F1 _- i6 @- o# p, C& B6 X* `9 I, ~) [, e
又學埋無的放矢.
0 U* M+ h0 \+ x* i2 r1 x
" F5 H# l  i3 m4 }; S+ `# ?你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
# {; L) p  i/ F: t% `* G* y& f" i. ~( E; s& q; I2 ?9 b
偶何時成了第五形人 你別再想去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多  M$ y! g' b( m% f, s$ L
: x5 v9 X3 J) e) e0 D$ I
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-25 08:57 AM:/ l5 l' J" A, U2 w

& O8 M! w: Q5 C$ z2 y5 ?8 ]你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
3 w. R+ T2 D) `( ]/ t0 a
1 v8 O4 ?! W  X( z6 B4 N什麽父母?頂多是耶穌而已, resurrection only,而耶穌也頂多是聖子,排行第二。
Originally posted by playbr2 at 2008-6-26 01:02:- r- k* r/ r8 p# P4 Y

4 \0 \: W  h' q+ L' j9 F9 K' Y2 N0 C9 ?% I2 `! \" E  y
偶何時成了第五形人別再去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多( E, o. S  C# h  C2 I

9 U8 I- r; u8 M+ V4 O[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
$ F0 \6 f3 T' W/ p+ w: Q& a" ^我不想的,我只是做.6 i) @4 |9 E1 g' M3 M3 U

4 |3 i% ?5 P7 L7 `# J* v那即是可以腐蝕任何人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。