<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 23:16:
& K9 U$ {% ~- q. E$ v$ g# S0 w1 c/ l* ^5 G( ^

6 t* f; Y" T! h% p) G不是早前已幹掉了一次嗎
: G1 ~0 @) `+ D: @$ p) [
8 n! {% M0 ^! z% E8 m- u
% e& ^: H, ?) F, K5 F( S% q呢隻無我份咖......
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:34 PM:( B/ ?0 ?8 _* f: z! S9 e
不喜歡那個,看看這個
9 l/ e% r  Y" c$ G- ?- S+ E# N2 g. R( F) b9 ]3 _$ h
隻細雀熊係米屎忽好痕 ..................
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:16 PM:) o, G" ]$ N4 l6 m

( z7 w3 m( `; c" \, }1 G
6 M/ ?( [: b, Q5 H- a不是早前已幹掉了一次嗎
# J- r6 u$ z7 E+ K  S9 E+ [
) r: d+ u, c3 I3 |7 p: E4 e
咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 11:49 PM:
3 f: B$ u0 J$ b2 I3 `& A9 Q6 h9 |: t6 d# w  O5 b5 J

8 D' T' G7 B; R0 l' }1 _咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
- T# c# t3 m$ \9 V. ^, m% ^! W5 I: r4 k% k$ p; m1 i. h+ u
也媽嗲~~~~~
睇黎你又好快會再死過 XD
Originally posted by playbr2 at 2008-6-25 23:34:
0 P! C- x/ W, Y* o* y算把喇~ 同你辯論根本沒完沒了... 你d技巧太多喇 , 屈哂機添啦! 簡直係坦克橫行 , 我地ed文人雅士都被你亂『車車車』至 盲人啞士 ; 同你辯論有如進入黑洞 , 唔好話其他人 , 就連你自己都迷失世界 , 開始脫離現實 , 沉緬於自己的想像與解釋中 , 更對任何阻擾你內心世界及個人見解的人採取極端的丶激進的 , 企圖去搧動、腐蝕別人 . 憤世嫉俗且好辯 , 這正是第五型人的特徵
9 v9 e* i! Z3 [又學埋無的放矢.
. t1 }( k% F& K
% g9 `9 D" D$ }, {你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 21:57:5 ]1 [* ]' L9 S- b% [

( h* v" D6 w/ [4 p+ z+ q) r% U# |1 P! f9 ^5 ?% Y* i
5 S; n" G& Y5 f' L9 S
呢吓就靠你地喇~
* P, X1 ]) {( @6 s' G你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
Originally posted by QuiGonJinn at  12:53 AM:7 Q, W# `$ ^* C% k* `0 Z
: h% E: i. M# p2 d8 w. g' r* ^
又學埋無的放矢.' t3 n; V& N8 a: m3 ?( `( |

- s+ k( U$ N6 Z% ?% \你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
3 Y1 ^6 ?( h$ A. T- _' z" b! G
  l7 m/ F& C! t# M+ g- b- k' s5 V0 `
偶何時成了第五形人 你別再想去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多& `' q. [: q/ {$ `

6 V& R0 u6 N+ q; Z' n5 c[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-25 08:57 AM:
4 t9 i. N6 G, m, Z+ @. ?  U  d4 j2 }0 \9 o
你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
* @4 o- ?$ g$ B& L" j  }% Y
* G6 l% r( L& ]& V, |) R% L7 i
什麽父母?頂多是耶穌而已, resurrection only,而耶穌也頂多是聖子,排行第二。
Originally posted by playbr2 at 2008-6-26 01:02:8 ^6 r# r7 l9 p, F+ _

' Y9 Z9 z$ Q( I9 `6 L8 [
: M! n6 B! |. t4 w3 |& W2 h) h偶何時成了第五形人別再去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多
3 j+ F% s3 M7 v, Z
( ^6 T  _. w' n+ ?# p[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
+ S" ~& E: h7 q- T
我不想的,我只是做.  e( ?& r4 x$ M+ `" d$ S

& h" n% _5 `/ X1 `那即是可以腐蝕任何人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。