<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見工一問....
返回列表 回復 發帖

見工一問....

問你優點...你點答好 ??
( d( K* x* l- @. r3 n
9 h/ o) N2 x/ u* Z我真係又唔知點答好.
你另一個post就話d女同事著吊帶
  ]+ O0 d5 h& z! J0 v# w即係你做緊野啦# P4 u0 r0 ]2 U4 h
你點會唔識點見工呀# p7 a) Q0 i" n- v9 m# Y0 T

9 |! ?- ^8 L1 z+ M8 P% p7 w1 P. O$ o) s. \
你答佢你最叻呃post啦
Originally posted by ch.chak at 2008-7-3 08:41 PM:& w( v4 c  l4 M7 H( W, s' |& j6 L
你另一個post就話d女同事著吊帶
9 [; I9 I* R3 I, w/ b' j即係你做緊野啦! n' m! h$ h' h9 [9 x" }
你點會唔識點見工呀, Q! ~) t2 @  G5 `' ]
3 ]1 W) ?. m% H
* w4 R; H' o7 V) I. F6 J7 L
你答佢你最叻呃post啦
4 g8 e" S' G3 S- p! p$ |呃post都係限於網上姐
, S/ k* I+ H* L' Y: D' s" Q現實有咩叻真係唔知wo
Originally posted by SCM at 2008-7-3 08:43 PM:2 E$ k' c* T" o* M( i1 ]3 Y
3 N  v9 d1 R, D
呃post都係限於網上姐# a( m4 ?8 C5 P; N2 U- u
現實有咩叻真係唔知wo
$ L3 _$ C5 Q, v3 A: I咁就答佢最叻上網呃post3 o: ~* r% B" s! {! R* J
同埋撩版主等人ban
/ r7 ?2 d) Q! q* P& W
老友, 周圍都"見"你, 明呃 post  WOW~!
Originally posted by xsx8989 at 2008-7-3 08:33 PM:
% |' \5 s# ~! ?( d# [問你優點...你點答好 ??; {- R4 {0 q3 X7 v- p; A8 i

4 f6 q3 A6 t/ V! G9 q我真係又唔知點答好.
  D, e4 V. m( G3 H/ l3 i3 ^$ s

x6 G6 ]! y1 a( {. m! v4 ]/ C$ `$ ^# ^3 Y) X- t/ u2 i* p: Y
嘩!!嘩!!嘩!!自問自答中既最高技巧咼
1 j; m2 z  }$ ~! l
0 p6 F  i& |4 D* `0 @" H刀係果句啦~~閣下既自閉症睇黎越黎越嚴重 ............... $ h& E" G3 ~; F3 e
6 ~4 e+ }% H# J+ F: b/ q
翻發次數甘頻密既!!
6 a) f. f% o6 f- D) t- c5 Q" P- a/ j+ Z; z$ h  Q, U
[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-3 at 08:55 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 08:52 PM:
3 i4 B( g# h& m; O( N8 C: v8 [
' s- k: o+ A. ]
/ O4 R3 \3 \' K; e0 s3 n7 C8 U, E0 y8 ]0 X7 j
嘩!!嘩!!嘩!!自問自答中既最高技巧咼
- s3 |3 k; O" w; L7 X( J% L0 B1 z  t
刀係果句啦~~閣下既自閉症睇黎越黎越嚴重 ...............
4 d& b/ o+ A4 w- q& h4 F6 ]7 T0 \! z2 f, j  R/ O8 f
翻發次數甘頻密,阿門!!
* `7 T1 J; v! e6 l$ f0 j請勿用宗教用語黎講笑
Originally posted by xsx8989 at 2008-7-3 08:33 PM:
& c5 M; M! D, U1 _; M: M* A問你優點...你點答好 ??  ?& G! A9 Q* c6 G- |

! ^. ^9 m1 E* ^1 r; ^3 q9 q) E我真係又唔知點答好.
, R3 B% q" l" k6 t4 d, w4 _/ T
2 _$ q: C6 R8 a5 w唔知點答,咪唔好答囉
6 B2 ^3 V  d7 b1 O; q2 n
. d2 }5 X; N" f' `+ k5 G日日去乞錢買六合彩,包你發達
我是一隻來自南極的北極熊.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見工一問....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。