<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:; s5 X5 \! k& b6 n1 e1 l/ V

' ?, k  I5 r9 G. h( el hope you ban my original a/c
; U5 h& }% C7 x0 a  z
% C8 Z* o5 T+ O; O2 d% eReally
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:
" a6 ?! J& b; g7 I# |6 f) R/ H6 S3 v) v: {
9 N& j+ b3 ^+ B8 B" {, z3 \
Really ban original a/c =ckyckk
8 T* e5 _& l- M; n' a
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人
/ n1 g; B0 E' J6 T證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友% f% j5 Z0 L" Q" U# P( @* ]) ]/ X8 J
唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
7 p9 W, u6 X, Q( }1 g之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事. b4 y1 D. k% \. I' A) k
所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+
' p0 R$ i! J/ S- i- q- ^3 c% z) d6 u2 \7 G- Z8 P( N8 ?7 [  V# K* n( C
係到分享下多一個故事
4 |8 ~' ]( n$ J, {9 U( |' y之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面# R" h. h; Z$ \% O2 X
點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
/ s  N$ j: p" I, f. Q佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)
1 z0 D1 x& L0 ?9 h# n/ x佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:
# C  _1 ]- W5 v  x1 i係到分享下多一個故事: P4 ^) V& \  ]# m
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面. a3 r: _( o& o+ q) Y' o
點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
$ |2 z5 _/ s" b' E佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)* {* L7 X1 d# t/ M1 [& y' P
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
2 P# R: A7 N$ K0 n+ `. k

6 z$ O! `, m8 g9 g# \果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:) S* [+ \$ y8 B, }3 g

9 v. M7 z" ]5 w& G
: ?5 _7 |$ _, V$ Y& n, v5 N/ C
6 s- O/ M8 E& f' d; K; b/ J$ }9 l& [3 p4 R6 ?# ^( ?% ^. ~3 [3 |
買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d+ K4 y: U' k9 J( y2 V
我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
0 k+ k+ D* a6 O$ h; k* z, k  g

. \7 g: k8 P8 u! i' X# m
) {* k8 {4 h' ^, `5 k) T: Z% w[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:
" h, f0 G# K# m9 C" f8 O/ r! \& v, ?( B( b9 |2 l
5 }7 k7 ?# e- M5 L7 b7 @
麵包一定會
0 B: `, D& j) W+ A# H% I5 t感覺上第一包好多人摸過
0 d6 d$ F3 W8 S$ D- Y
7 E4 c3 K& ~) C( r9 I- f, |某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:. e1 c7 P  Y: O" u% C/ o8 B+ n2 n
! t1 u# @% }9 j: E5 l
果個 mhkk 黎架
7 _  D0 a/ c* O% }1 F+ i* \% ~) f
% N" u) d; e/ S/ W9 r- J* k  o7 h. Q8 |2 A; d! Q
同意, 放響最上通常都殘d
( Z7 p9 v0 q) \0 W, ]
* K! g& ^' ?9 D/ }. l順便問問...+ m1 N, _* \* Y" e- I3 K
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?# M1 b2 e8 U1 j4 [# ^
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:
7 B4 U) m4 ^9 ^% W' t同意, 放響最上通常都殘d3 Z, t9 z2 |; f; y
/ x# _2 T3 k) k1 J. p
順便問問...7 w( X3 }/ t. @: ~1 n( `4 S  o* x; Y' ~
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?5 y& S* s) ?% o0 P; ]
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
# j/ n( N/ j2 J  K' M$ S- L

/ ~# Z/ Z4 x5 X+ p/ }+ u3 l7 S& \% |) Q$ \/ f4 K/ ~4 g
so smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包6 W- @( }; d- q$ M% T% X+ u% c9 b
加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~
% E% A7 _* ~+ R/ o
- @5 Y- F- ]9 ?$ Q" H但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。