<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:' f+ x* ^3 E$ U1 L; A

/ O& h8 ~7 \+ ~5 V7 h/ e" h& H9 {l hope you ban my original a/c
: K$ Y! w) }* k. n
7 x0 @9 ]" d2 }( QReally
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:( L3 S" u$ u' b# C& ^# G; }

- o  N( f1 P2 v5 x( u+ V$ f. j3 g& Z* l9 w) C  d) ~" H& Z
Really ban original a/c =ckyckk
. @: E( v& B& g! F* Q7 l
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人7 d) j7 h' Q& X+ F+ s, A
證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友0 {/ [, S$ x1 g4 t- Y, ^. g1 X
唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
( x! |6 `, l+ Y+ f; N2 Y+ J之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事
) M8 `  w# {# D6 r( Q7 U) ]所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+
" v" _. j* u$ G+ _2 Q  l/ V/ g6 z; U. q9 I2 K1 A
係到分享下多一個故事9 d( T; x8 x0 O4 p& V
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
% _4 N3 c+ u. H: B點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
& B6 \, t( @( c. n佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)9 N$ W* T1 w# G4 b3 w
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:
& c* ~6 o: h2 }" n4 f8 m係到分享下多一個故事7 ?1 O! U+ s( s- p: R9 H
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
3 x- r/ {2 |: B8 @/ Z+ m* D點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢; }1 w  i, ], R) p# `6 z9 @; u$ \
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)8 y# Z4 l) ]- P. [1 v$ X$ I
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
3 h" f! _1 o$ A; l6 t1 n# O9 ]. C1 B! m2 P6 V
果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:
9 Q' z$ `- o& q1 L- A) s: u. Q  e' R, f; t5 ^( M, @& _
; V) {, H* Z* q6 v" R% Q8 l, U- o

& n5 Y7 O. }  z& W) K3 o% K  y+ {# O- }3 ], T
買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d
" x* U' F: i" H9 h0 O9 ?( s我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
/ e* G) M  B$ }) M+ c9 b
) ~9 k6 Y% Q+ J, L: L$ l4 o1 G
6 s2 Q5 |7 o( E+ d! K0 R
[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:# g5 C- [" S! a9 D* c3 e

# k) O4 I  R4 x6 l: T: W
, K) x. F: {7 `6 `麵包一定會
$ Q! o5 _5 p5 G' T, G7 E  e感覺上第一包好多人摸過
, p( p# g. w! W5 T" ]
6 _+ s. W# e8 h1 Z  n2 ^  q某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:( {2 T. f# t; m

2 X( Z# T, A( `; I2 F' j8 w果個 mhkk 黎架 ' F+ a) K( }& X% G9 O
  W" ]. p. M0 M/ |! U6 h
2 p/ V: _/ \& B& U# E9 ]

) i5 n8 y: O1 U
同意, 放響最上通常都殘d- z/ q7 V1 G! ?7 `
0 H5 a2 H% S8 m/ }7 X5 b' I- b. g; ]
順便問問...2 x& w) R0 }& G/ U  Y3 u
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?( x3 i% D& `( p9 T7 q% z
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:+ s/ K) [& t" H5 y" O/ j7 M
同意, 放響最上通常都殘d
7 B3 v( a6 d: g! Z& ~5 t8 F# A( Y  [/ f4 w( t
順便問問...
  Z+ F' Q  ^  Ksfxc0000同sfxc00000有關係嗎?6 Y& G$ P7 x8 y" Y4 [  [
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
; T3 I6 l: D0 ~! K: S

# b/ a( p9 L# @. w: c4 F. L3 t" c) F$ {5 c1 l% x( C: _9 B/ [2 H$ e
so smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包
2 c6 P- L' p" q2 M加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~! i4 x) X' T8 S; J
2 i- m  x" y4 |' K. t- J
但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。