<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 04:55 PM 發表

我完全明白呢個道理, 亦都唔係話佢兩個唔值得 pick
( 事實上我都仲有不時昅住佢兩個嘅表現 )
只係見佢兩個突然間畀人 add 晒有感而發啫   
秋兄~~~ are you still thinking ? or.... ?
由第1頁睇到127頁,我發覺到自己系一夜散功果隻,誰知一散即死,而且我尚未為各位致歉
所以我在此向大家帶來不快樂而道歉,SORRY~
我實在接受不了這事實,也不認同這事實能使我日後帶來一絲快樂,我知道自己留下很不快樂,甚至乎不想再看隊波一眼,我憎我怒我唔順氣,我不可能做到EQ仔那高EQ的境界,所以我放棄隊波捨棄你地,Sorry
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-3 09:02 PM 發表 秋兄~~~ are you still thinking ? or.... ?
still thinking ... 你個 offer 好合理, 只係唔多啱我用, 
但我又未係好度得掂 ...   

想問下 Stoudemire 係咪一定唔放 
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 11:36 PM 發表
still thinking ... 你個 offer 好合理, 只係唔多啱我用,

accept左去啦
佢除左對我手緊之外, 佢對個個都好"仁慈"

希望今個禮拜有3分

原帖由 R-Star 於 2008-12-3 11:45 PM 發表 accpet左去啦佢除左對我手緊之外, 佢對個個都好"仁慈"希望今個禮拜有3分
3 分咁少, 你有機會可以攞 4 分喎 ... 
打多 10 場都攞唔到絕對優勢 ...  
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 11:55 PM 發表
3 分咁少, 你有機會可以攞 4 分喎 ...
打多 10 場都攞唔到絕對優勢 ...  
尋日見你唔出iggy都嚇親
雖然最後出左, 但竟然出fisher/finley都唔出przybilla, 點都出role player好過出marginal player(without much help)啦

聽日o個場又係, new york內線防守好差, varejao double-double都唔成問題, 加上starting seven出得太多+back to back, 真係冇可能出fisher唔出varejao (fisher對防守球隊76人, lakers應會出多d farmar/vujacic, 再加上又係back to back, 老將唔會出咁多)

btw, 見差10場差別我都懶得add/drop對你啦, 只好計下fg/ft睇下有冇機會執多分
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-3 03:57 PM 發表
5 moves:

Blatche
Maxiell
Hughes
Arthur
Solomon Jones

呢D垃圾move而家一次過還番比你。以後我只會幫你set line up
作為co-manager, 就有絕對o既權力去add/drop同trade players
簽錯人有甚麼大不了, 之後簽番個好咪得, 駛乜咁麻煩

to rr, good to drop maxiell and blatche (i dun like them since last year)
mcgee has potential but ridnour would not be your answer
原帖由 Rated-R 於 2008-12-3 09:36 PM 發表
由第1頁睇到127頁,我發覺到自己系一夜散功果隻,誰知一散即死,而且我尚未為各位致歉
所以我在此向大家帶來不快樂而道歉,SORRY~
我實在接受不了這事實,也不認同這事實能使我日後帶來一絲快樂,我知道自己留下很不快樂, ...
聽到有人讚我我就會衝入黎

不過雖然你咁講啦,其實又唔可以以我地兩個黎比較,畢竟你的確花左好多時間係nba上,而且你本身亦好熱愛籃球
而我呢,只係盲中中入黎試下新野,玩落先開始對nba有興趣(以前只係係學校打下波,認得邊個kobe,邊個KG咁) ,到而家玩到第三年先至係認真咁多
而我本身又只係一個足球發燒友,愛足球絕對大過愛籃球

所以你隊波唔掂你會唔開心同失望,而我隊波唔掂,我就會覺得係自己對籃球唔夠研究而搞成咁,所以唔會嬲同唔開心

其實另一大分別係你今年係Pick人既時候pick得好認真,亦有做過research,而我就大頭蝦遲左入黎,所以都冇得好怪得d乜,

因為咁,我都可以體諒你失望同會放棄既感受

Anyway,就算你真係唔繼續玩啦,都希望你會入黎同大家吹下水啦
原帖由 R-Star 於 2008-12-3 11:45 PM 發表

accept左去啦
佢除左對我手緊之外, 佢對個個都好"仁慈"

希望今個禮拜有3分
最近我出既offer都好'仁慈'.. .   
只係你出既暫時簽唔落手.... 我呢邊都笠笠亂...
聖誕減價期唔長, 要買襯手了~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 11:36 PM 發表

暫時係 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。