<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目
返回列表 回復 發帖

請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀; i% c# {) M5 G3 c4 C5 W4 Z' r
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟
" S- o$ f5 @7 E; D+ t# V  j/ Z! v! Q+ W) y
咩事呀
星期日檔案
1 h, q8 C2 A/ M9 }- g消費陷阱
8 Y! g1 H& ^' M2 D6 M9 n9 Y眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左! U5 @2 N, B  D8 |( N. A% N+ F+ P/ A$ l
跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷- {3 q" e% v' x+ g! x. O
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
無錯... 你確實係睇我唔到!!
我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。
9 H/ o8 K& f! E: D# b開始既時候,配0岩度數, * m# A# A. A+ R
第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。
' y7 n8 n  }( N. P* \' I3 ]0 Q" ~$ W等你愈帶愈深。。。認真毒。
6 q7 P. \# y* O% I% C0 B門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。
- k9 y3 \  f8 r3 w我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。
. t. ]7 V5 r; i, M% _- ~" a
: N4 I, b8 @! C6 s8 k" g1 \在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。, P) B: n3 r' m6 g! |' J2 n, p

1 j; [- g& P+ |# g% E8 e( R/ a小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。  L. q, F2 V1 X; r( Z1 e& R9 g
/ C  U4 ^$ V* |0 m' A/ M. D6 P3 |
電視話果間野係葵涌廣場3樓
$ f! X$ D* x' l  k大家要小心!!!!
原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
9 R6 x' d+ s: {# w星期日檔案
4 R1 r0 Z2 K7 m% c' q& v5 J消費陷阱9 k/ g( z0 i% Q
眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左6 l* j8 q' U# ?8 \0 h0 _
跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷; ?" B& {& J1 j$ ?, w4 P2 p
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
: ]# j8 p$ s! h" R9 G這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
; B8 I8 h% ?4 k0 \  [
" W& c7 B8 D" c& j5 C6 r但估唔到仲未執
原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
4 J; U7 H9 D" D  [3 i2 q  C% q5 G4 E2 y) [/ F
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
5 a2 f$ r! w6 D1 H; b
; s+ [: N. s, q但估唔到仲未執
  U$ f' E' M$ v
而間野都唔知屈左幾多人錢
依家昆水既手法真係層出不窮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。