<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
  F7 ]7 K7 P  f7 [; S' S2 |
7 G7 C* A: B! v6 b* C同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
7 O0 ], t$ M* Z7 C" ~+ A. u% o
! g# ~5 a7 i* e1 K! A那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男* e  U+ Z" a* A1 P9 ^" P
: g( W: Q7 y$ L, }3 Y- M) c* K
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”; v1 b) Q6 B, R( ?  F. I" `" J

1 L. r+ x( e6 H& L+ E+ Q電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
9 ?& D+ Z' M7 T
/ }% H! e! |/ B: F$ S4 v4 V. c女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”
' N0 e6 @6 e, n, Q' K' K% D! H: K" N7 v! Q+ i: a- o" u
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”
: d8 V, T- I' E' N
$ N7 [* ^6 {: a2 s" q' d電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大; ^. M  ]% @$ v. E9 d% T( l

1 w- j: g" H3 e8 D' F我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”+ P* N* B- D( V# [+ N+ U

4 {. H; `  F2 P) g電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左
& U& S8 r. M. H5 F- D& g/ H: z/ P5 l4 q. i* `. c- a8 i
) u' c5 \5 ~* P: ]+ B
D電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗) M; `* i  X# e6 F9 c
+ }; X; n9 X' n  u
無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...8 U  z0 I" H4 V! V3 l+ S4 J

: Z' W% E( t, U9 i不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
% U9 U( U- H. G+ e$ R7 q今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男9 I6 S# Y" o* A# |

! U1 H2 `! L1 p6 _同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感$ a+ [: @1 m3 P

2 H* T  t- ?3 Y3 h那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
$ P2 K- ^/ y9 q8 Y. ~1 ^( A7 c" _1 c- e/ ]# s) t
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( B- c$ [$ Q: k3 G* d# i! N. Q
我唔明點解望下唔得...2 n; \7 c4 O, N$ w5 F0 G
3 Y* E' x( _3 v' E" `9 s6 Y
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
9 r( P4 K4 j9 H' R英雄你真係好掂呀
6 H9 M% o* }6 m1 n
5 M, ^7 W: z* K; c% O
多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( t* A0 f7 g  v) f
0 j4 |7 E: c9 A1 U' ^* a, A' y* ?% w

/ A/ u+ T7 L8 @: L多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”2 ~  Q# B" i/ k. Z" M* @% y
重點所在~' I6 D9 l' Y# P4 z; u0 E
果位女士咪嚇窒? 9 O9 K, B7 L7 T0 y$ _6 x
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif8 ]% K3 a+ c% h& s' J' D
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
# Q3 p+ _/ ^0 l) ~- v+ {# m) D, h重點所在~
- h7 ], t. ~1 H  ]% r1 ~果位女士咪嚇窒? ( ^  T3 J* Z% l# h5 t& z' {
佢無諗過有件型男咁型掛
7 m3 b; V. w, w/ C7 E- q- A1 b' `: J' `% S+ o
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif0 M0 e* p2 w% d0 M% K

\' R1 R  U' _% w% ^/ A8 V/ J: t6 D# a+ ]
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~ 4 f6 J3 c) d2 c. L# n. C0 e5 q% A
俾著我見到,我都會做番一樣既野~& p" J: z( W8 j' w' x
但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
" [$ J: P. o7 }1 Z今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
' K$ d1 m; ~: F
" q1 I4 ]$ N9 i) w3 f+ ?* a同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感; M& C( N2 M7 k% H- g8 }

" ^: F6 I; ^! [* C. W那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男1 d* n3 M, W. C9 m( o9 w5 V5 w# H/ \
5 K$ D$ ]8 C. R) d
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
5 N0 F7 v* N  D0 |
8 j  K* }: x! r/ k# c( f  f
好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”  q; y# I& c# B: o% j& g0 ]
...如果對住 明顯行為係姣既   講都算( e7 N7 m- e5 T6 O7 {' [. I2 l
無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感
9 |: b4 M( ^: k/ q3 Q8 d$ I3 j點解依家香港d男仔咁~"~   2 @% q9 H$ f$ |; f" c
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。